TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey már BJ Penn-nel gyúr közelgő, Brock Lesnar elleni meccsére

2015.02.17. 16:35 td_interim

 ronda-bj-penn-1.jpg

Rowdy megadja a tiszteletet, és a két súlycsoportban is bajnoki övet szerzett UFC-legenda segítségével készül minden idők legnagyobb kihívására.

 

Tegnap óta le se lehet törölni a vigyort az arcunkról: kvázi-hivatalossá vált, hogy jön az Univerzum Legnagyobb Bunyója, a Brock Lesnar – Ronda Rousey interszekszuális bajnoki címmecss! Persze addig Rondának még le kell pofoznia néhány női kihívót, Brocknak ki kell pörgetnie WWE-szerződésének maradékát, aztán a UFC-nek kell a zsebébe nyúlnia, nyilván nagyon mélyen – de hát ezek bagatell dolgok, egyszerűen nem állhatnak útjába az álommeccsnek.

Minden esetre a Gigászok Harcára Gigász vs Ronda meccs hivatalos bejelentésére még várnunk kell, de most újabb fejlemények bizonyítják, hogy elkerülhetetlenül meg fog valósulni. Előkerült egy videó, melyen Rowdy – nyilván a Lesnarra készülés első lépéseként – BJ Penn-nel gurul a szőnyegen. Mondjuk Rondának nem ez volt az első interszekszuális harca.

td_banner2.jpg 

Rousey már évek óta kóstolgatja a férfi harcosokat. Még a Strikeforce-ban kezdte ezt, Nick és Nate Diaz dobálásával:

Később, már a UFC-ben a The Ultimate Fighter MMA-reality 17. évadának legnagyobb rombolóját, Uriah Hall-t tanította móresre:

Tavaly szeptemberben pedig az akkori első számú könnyűsúlyú kihívó, Gilbert Melendez címmeccsre való felkészülését segítette:

Most viszont, hogy végre kezd feltűnni a horizonton karrierje abszolút legnagyobb meccse, igazán rákapcsolt: a UFC történetének egyik leghatékonyabb földharcosát, a legendás BJ Penn-t nyerte meg edzőpartnernek, aki annak ellenére, hogy már nyugdíjas, még mindig ereje teljében van: nemrég részegen is simán megverte egyik legjobb barátját.

Ronda Rousey and BJ Penn sparring at AOJ from Roots of Fight on Vimeo.

Ronda nem csak, hogy végig ráerőlteti akaratát Pennre, de bármennyire is ódzkodik ettől a hawaii legenda, földre is viszi, aztán még ki is röhögi. Elismerésre méltó teljesítmény ez Rowdytól, gratulálunk is neki az elszántságáért, de mindannyian tudjuk, hogy Brock ellen ez sajnos semmire sem lesz elég.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277182815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása