TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nick Diaz megint felmutatta a középső ujját: kihagyta a szerdai média-napot

2015.01.29. 11:14 td_interim

nick-diaz-ufc-143-press-conference1.jpg

Az idősebbik Diaz tesó nem érkezett meg időben Las Vegasba, így kihagyta Anderson Silva elleni meccsének nyílt edzését.

Nem volt kamu a UFC 183: Embedded első részének Nick Diaz-szegmense – tudjátok, az a rész, amikor senki sem tudta, hogy hol van Nick Diaz. Nicknek foglalt jegye volt a kedd délután 2:20-as Stockton – Las Vegas járatra, de a gépre nem szállt fel. A UFC ekkor újabb jegyet foglalt neki, ezúttal az esti, 7:30-as gépre. Diaz ezúttal sem csekkolt be, csak a poggyászát adta fel. A szerdai média-nap nyílt edzésén így nem vett részt.

td_banner2.jpg 

A történtekről Dana White UFC elnök beszélt az MMAfighting.com-nak. White elmondása szerint a bújócska már napokkal ezelőtt elkezdődött. A UFC Embedded-stáb vasárnap érkezett Stocktonba, hogy elkezdje a forgatást a helyi rosszfiúval, de sehol sem találták. Diaz menedzsmentje azt ígérte, leszerveznek egy csapat-vacsorát, ott majd foroghat a kamera, de végül a megadott helyen időpontban senki sem jelent meg a csapatból, és a stáb hiába próbált elérni bárkit, senki sem vette fel a telefont.

 

Az a baj, hogy már túl késő. Már leszerveztem a bunyót. És itt vagyunk szerdán. Van egy csomó minden, aminek kedvéért (Nick) nem hajlandó mutatkozni, de a bunyóért mindig eljön, úgyhogy számítok rá, hogy most is így lesz.

 

Már megint saját magammal csesztem ki. Szerveztem Nick Diaznak egy bunyót, egy nagy főmecset. Tudod, amikor eljön az irodádba és leültök, és azt mondja: „Hát, tudod, úgy érzem, nem kapom meg azt, amit érdemlek. Fizessetek rendesen.” Erre a bunyóra rendesen megfizetjük. De nem számít, mennyit fizetsz neki, ő nem fog... de a saját fejemre hoztam a bajt, úgyhogy nem sírhatok itt Nick Diazon. Nick az Nick.

 

- nyilatkozta White magyar idő szerint szerda éjjel. Kínjában már ő is csak röhögni tudott az eseten, twitterére tejesdobozos képet lőtt ki.

Ugyanakkor Diaz menedzsmentje szerint az egész sztori úgy, ahogy van, nem igaz. Szerintük a UFC végig pontosan tudta, hogy hol van Diaz, és az egész „ütközetben eltűnt” hisztéria csak promóciós húzás. Ez lehet, hogy így van, ugyanakkor a tény tény marad: Diaz szokásához híven bemutatta a középső ujját. Mert nem lekéste a gépeket – egyszerűen úgy döntött, nem száll fel rájuk.

 

Nick végül szerdán – már a nyílt edzések után – befutott Las Vegasba. Dana White twittere ismét:

White és Lorenzo Fertitta UFC ügyvezető igazgató később dönt az idősebbik Diaz tesó büntetéséről. Nick Diaz többször eljátszotta már ezt. A legismertebb incidens a UFC 137-et előzte meg 2011 szeptemberében, ahol Diaz Georges St-Pierre ellen ment volna a bajnoki övért, de kihagyta a sajtókötelezettségeket. Akkor White azzal büntette, hogy elvette tőle a címmeccs lehetőségét, és GSP helyett BJ Penn ellen kellett ketrecbe lépnie. Le is bontotta a másik legendát. Nick öccse, Nate Diaz tavaly decemberi, Rafael dos Anjos elleni visszatérő meccse alkalmával szintén nem tett eleget a médiakötelezettségeknek: a nyílt edzésen ő sem jelent meg, a bunyót felvezető interjúról pedig egyszerűen kisétált.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397120009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása