TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dominick Cruz: 9 hónap és visszatérek

2015.01.29. 19:28 td_Emree

mma_cruz_sy_576.jpg

Vajon most tartós lesz a gyógyulás?

A korábbi harmatsúlyú UFC bajnok Dominick Cruz nemrégiben hírt adott (újabb) felépülésével kapcsolatban. Cruz egy majd három éves sérülés- műtét-rehabilitáció édes hármasból tért vissza az UFC 178 során. Az első menetben padlózta Takeya Mizugakit és már arról beszélt hogyan fog rendet vágni egy súlycsoporttal feljebb. Az élet mint a legnagyobb forgatókönyv író, viszont kicsit átírta a sztorit. Cruz egy újabb elülső keresztszalag szakadást szedett össze. Bejelentette, hogy visszatér és kés alá feküdt. Az alábbiakban a műtétről és a visszatérését illetően olvashattok tőle pár sort.

A műtét jól ment. Nyilvánvalóan többször estem át rajta, mint szerettem volna – itt a korábbi műtétekre utalt - Már egészen hozzászoktam a folyamathoz.

 

Most egy olyan gépben vagyok, amivel mindennap 10 fokot tudok hajlítani a lábamon. Most nyolcvan foknál járok, holnap meglesz a kilencven, aztán irány a doki és kezdetét veszi a rehabilitáció. A műtét nagyon jól sikerült, abszolút optimista vagyok.

 

A felépülésem nagyjából kilenc hónapot vesz igénybe. Egy ilyen műtét lábadozási ideje hattól kilenc hónapig terjed. Kilenc hónapot mondok, mert az orvos is annyit mondott. Lehet, hogy tovább fog tartani vagy egy kicsivel gyorsabban haladunk, de kizárt, hogy hat hónapnál hamarabb álljak lábra.

Cruz még hozzá tette, hogy az gyógyulás után a térde jobb lesz, mint új korában.

Ti mit gondoltok, Dominick Cruz képes lesz még ennyi sérülés után is top formában versenyezni? Amennyiben igen, az több lenne, mint inspiráló, már-már mesébe illő történet volna. Csak győzzük kivárni a sztori végét!

Az alkalmat megragadva szeretnénk a Totaldamage stábja nevében mihamarabbi felépülést kívánni neki!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697119989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása