TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dominick Cruz ismét lesérült

2014.12.27. 15:15 td_Emree

toyo-dominick-1450.jpg

Bombaként robbant a hír virtuális szerkesztőségünkben Dominick Cruz facebookon tett bejelentése. Cruz egy több mint három éves kihagyást követően bomba formában tért vissza idén szeptember 27-én. Ellenfelét Takeya Mizugakit az első menet, második percében ütötte ki. Ez után a feltett kérdésekre válaszolva kifejtette, hogy szeretné visszahódítani övét, melyről korábban önként mondott le, egészségi problémái miatt.

Apropó egészségi problémák. Cruzt többszörös térdsérülése hátráltatta a korábbi időszakban az edzésben és a ketrecbe lépésben egyaránt. Úgy festett, azonban, hogy sikerült meggyógyulnia és visszatérni oda ahová tartozok, a vegyes harcművészetek világába. Ezt csak erősítették a nyilatkozatai, amiben ismertette terveit a jövőre nézve. Pont, mint egy tündérmesében. Így volt ez egészen decemberig.

Aztán hivatalos facebook oldalán tett közzé egy hosszabb bejegyzést. Ebben elmeséli, hogy egy újabb ACL problémát diagnosztizáltak nála, ezúttal a jobb térdében. Kifejti, hogy nagyon kíméletes edzésmunkát végeztek, így nem is értik, hogyan történhetett a dolog. Sajnos nem tudja, hogy mikor térhet vissza az oktagonba, de ez határozott célja. Megköszöni a szponzorok, az UFC és a rajongók támogatását. Ugyanakkor kéri megértésüket, mert szeretné nyugalmasan tölteni az elkövetkezendő időszakot, hogy kitalálhassák, hogyan tovább.

Az eredeti szöveg így néz ki:

„It is with great sadness to report I have experienced another ACL injury. This time it’s in the right knee, opposite side of my first and second ACL injuries. Leading up to my last fight in September and after, I have practiced a very careful and methodical training and diet regime to keep my body healthy. Unfortunately, this is beyond my understanding and control. I don’t have a timetable for my return but trust and know I will pour my heart and soul into returning to the Octagon. I want to thank the UFC, my fans and my sponsors ahead of time for your support and prayers. I appreciate you more than you could understand. I don’t have any other facts to share right now. I, along with my camp, respectfully request privacy at this difficult time. Thank You.”

Dominick Cruz ismételt kidőlésével egy nagy harcost vesztett a sport. Azonban első az egészség. Cruz még mindig fiatal, így van ideje a felgyógyulásra, bár a térdsérülésének ennyire makacs természete kérdésessé teszi a visszatérést. Mi innen is mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr557006487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása