TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cruz ismét lesérült, Faber megy a címért

2014.01.07. 21:06 td_titusz

mma_cruz.jpg

Újabb érdekes helyzet állt elő az UFC-nél, ráadásul ismételten egyik bajnokuk került középpontba. Mint ismert, a szervezet harmatsúlyú bajnoka, Dominick Cruz az UFC 169-en lépett volna újra a rácsok közé, amire 2011 októbere óta vártunk, mivel folyamatos térdsérülések gyötörték a bajnokot. Ellenfele, az ideiglenes bajnok, Renan Barao lett volna, és a mérkőzésen eldőlt volna, hogy ki a súlycsoport igazi királya. Eddig minden szép és jó, azonban most kiderült, hogy Cruz ismételten megsérült, és nem képes kiállni ellenfele ellen. Ennek következtében Barao ellen a sokat próbált harcos, Uriah Faber mehet revansot venni korábbi vereségéért. Fabernek 3 hete van felkészülni az "új" bajnokból, miután Cruz lemondott a címről.

faber_barao_ufc_149-670x376.jpg
Faber az UFC 149-en szenvedett vereséget a most már tényleges harmatsúlyú bajnok Barao ellen, azóta azonban egy csinos 4-0-ás mérleget hozott össze, melyből háromszor idő előtt fejezte be a küzdelmet. Fabernak komoly a tét, hiszen, ha ezt a lehetőségét is elbukja, úgy utóbbi 6 címmérkőzéséből ez lenne a hatodik veresége.

Barao fantasztikus szériát tudhat maga mögött, hiszen az elmúlt 32 meccse alatt egyetlen egyszer sem kapott ki (egyetlen veresége élete első profi meccsén szenvedte el, még 2005-ben), és az UFC-ben vívott 6 összecsapásból 3-at idő előtt fejezett be. Mit gondoltak, sikerülhet Fabernek végre felülni a trónra?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr325745222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2014.01.07. 21:27:06

"Mit gondoltak, sikerülhet Fabernek végre felülni a trónra?"
Nagyon remélem , hogy igen ! Azt pedig még jobban , hogy valami erős szorzót adnak a győzelmére!
süti beállítások módosítása