TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cro Coppal és Josh Barnettel támad 2014 legnagyobb szilveszteri bulija

2014.12.28. 11:29 td_interim

inoki-bom-ba-ye-2014.jpg

Idén is megrendezik az Inoki Genome Fight évzáró küzdősport gáláját, az Inoki Bom-Ba-Ye-t. Ezúttal a japánban továbbra is töretlenül népszerű Mirko Filipovic és Josh Barnett felel a jegyeladásokért. A tokiói buliban MMA és pro wrestling szabályrendszerben is lesznek mérkőzések, Cro Cop az előbbi, Barnett az utóbbi kategóriában lép majd kötelek közé.

 

 

Filipovic ellenfele a pekingi olimpiát aranyéremmel záró dzsudoka, Satoshi Ishii lesz, akit a horvát veterán augusztusban megvert már, elnyerve ezzel az IGF nehézsúlyú MMA bajnoki övét.

Barnett ellenfelét egyelőre nem jelentették be. Az amerikai nem MMA-zott a UFC 168-on, Travis Browne ellen elszenvedett, megsemmisítő veresége óta, de az augusztusi Metamoris 4-en azért szőnyegre lépett, és Dean Lister nyakának kitekerésével megmutatta a pelenkáját a hagyományos birkózás igazi erejét.

 

A bulin fellép még a jelenleg a ONE FC-ben vitézkedő Shinya Aoki is. A könnyűsúlyú meccsen a bénácska, 6-6-3-as mérleggel rendelkező Yuki Yamamotót hajítják majd be elé a ringbe.

UPDATE: kihirdették a teljes menüt, Barnett egy páros meccsen dobálja majd magát és a többieket. Társa Naoya Ogawa lesz, az ellenfelek: Kazuyuki Fujita és Minowaman. Kattints ide az összes párosításért.

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr107015555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása