TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mirko Cro Cop könyöke döntött Satoshi Ishii ellen

2014.08.24. 13:26 td_axl

mirko-cro-cop.jpg

Tegnap este rendezték Tokióban  az Inoki Genome Fight (IGF) második gáláját, melynek főmeccsén Mirko Cro Cop lépett kötelek közé Saotshi Ishii ellen MMA szabályrendszerben. Mirko MMA-ban az Alexey Oleinik ellen elszenvedett vereségét követően először bunyózott, a japánok 2008-as judo olimpiai aranyérmese, vagyis Ishii pedig elég aktívnak tekinthető, a három évvel ezelőtti Fedortól elszenvedett vereségét követően nem volt vesztes meccse, olyan nevek ellen nyert, mint Sylvia, McCorkle, Monson vagy Fujita. A történet szépségét kissé beárnyékolja, hogy a pénteki mérlegelésen Ishii nem jelent meg, a japán sajtó teljes inkorrektségről írt, Cro Cop pedig érezhetően továbbra is isteni státuszban van náluk. 

Maga a mérkőzés nem tartott sokáig, hamar a földre kerültek a harcosok, a hátáról Cro Cop egy könyököst indítva felszakította Ishii szemöldökét. A vér dőlt, ami nagyon nem tetszett az  orvosnak, 2:37 perc után leállította a bunyót, TKO-győzelmet hirdettek Cro Cop számára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr46630859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása