TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hungarian Fight Championship Final: Péter vs. Köllő beharangozó

2014.11.11. 19:58 td_fruska

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lassan elérkezünk az igazi nehéz fiúkhoz, lássuk a -93kg párosítását.

köllő_peter.jpg

A -93kg döntősei már találkoztak egymással a ketrecben, nem is olyan rég. A pápai The Cage gálán a döntőben néztek egymással farkasszemet a srácok, ez az összecsapás Péter Norbert győzelmével zárult. A döntőben Ökrös Sándor várt volna rá, Ökrös azonban lesérült, így kiesett a fight cardból. Köllő vállalta el a küzdelmet a súlycsoport elődöntősei közül, így akár a tervezettnél hamarabb revansot vehet ellenfelén.

Norbi a friss győzelem után motiváltan érkezik a Gerevich Aladár sportcsarnokba csapatával, a szegedi Sárközi MMA Team-mel. 

A felkészülésem nagyon jól sikerült, a pápai gála óta a szememet a bajnoki övön tartom. Mindent meg fogunk tenni, hogy ezúttal is az én kezemet emelje a bíró a magasba, győzni megyünk Budapestre!

Bence a Bárdosi Küzdősport Akadémia harcosa, csapattársaival együtt négyen képviselik majd az Akadémiát a döntőben. Bence judo alapokkal rendelkező harcos, azonban birkózásban, sőt állásból is rendkívül veszélyes ellenfél. A döntőről beszélgettünk:

Nagy öröm számomra, hogy bekerülhettem a döntőbe, ennek megfelelően próbálom a maximumot nyújtani. Hétköznap kettő, hétvégén pedig napi egy edzéssel készülök, váltott partnerekkel sparringolunk állásból és a földről is. Az erő-, állóképességi edzésekben is próbáljuk tartani az 5x5 perces szisztémát. A heti programban van legalább két szabadtéri edzés, ahol a hosszútávú futóedzésen és a sprinteken kívül társas feladatok is helyet kapnak. Hetente néhány alkalommal úszni is megyünk. 

Keményen készülünk, jó meccsre számítok. Sok sikert kívánok az ellenfelemnek és persze csapattársaimnak is, akik a döntőben harcolnak!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr196887107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása