TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Perjés Dóra nyolcas tornán debütál Brazíliában az XFC égisze alatt

2014.10.15. 21:27 td_axl

perjes_dora.jpg

Ahogy arról már korábban olvashattatok nálunk, a magyar wmma kiválósága, azaz Perjés Dóra a brazil XFC szervezethez igazolt, november 1-én pedig bemutatkozik Sao Pauloban az XFCi 7 programjában. Az eredetileg október 18-ra tervezett gálát a helyi zavargások miatt el kell tolni kicsit, két hét múlva azonban Dóra egy kőkemény nyolcan tornán találja magát a brazil küzdősport egyik fellegvárában. A card és a szervezet erősségét mutatja, hogy a világ távoli szegleteiből is hoznak komoly arcokat, feltörekvő tehetségeket, emellett elég csak megemlíteni, hogy a legendás Chute Boxe Academy is képviseli majd magát az est folyamán harcosokkal. 

perjes2.jpg

Dóra brazil, kolumbiai és ukrán lányok között kell, hogy utat törjön magának a siker irányába. Az XFCi női szalmasúlyú torna nyitó körében Luana Santos Medeiros (2-0 MMA) várja majd, a többi ágon Viviane “Sucuri” Pereira (6-0 MMA) vs Fernanda Pinheiro (2-0 MMA), Marina Moroz (4-0 MMA) vs Karine Silva (5-0 MMA), valamint Liana Ferreira Pirosin (2-0 MMA) vs Marcela Yineris (5-1 MMA) párharcok várhatóak. A torna többi fordulóját a következő rendezvényeken hozzák majd le. Dóra karrierje fordulópontjához érkezik, ez kétségtelen, ehhez pedig csak sok sikert tudunk kívánni!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr936796915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása