TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Evans: Mindenképp Gustafsson ellen térnék vissza

2014.10.06. 07:33 td_hriczuakos

Rashad-Evans-Shadow-Boxes1.jpg

Határozott elképzelései vannak Rashad Evans-nek a visszatérésével kapcsolatban, ugyanis megnevezte azt a harcost, aki ellen szívesen megmérkőzne a közeljövőben. „Suga” kívánságlistáján a svéd kiválóság, Alexander Gustafsson áll az első helyen, aki Cormier ellenében bukta a címmérkőzés lehetőséget, legalábbis egy kis időre. Így tehát Alex „szabad préda”, vagyis nincs hír azzal kapcsolatban, hogy bevárná a Jones vs. Cormier meccs győztesét, a kopasz pedig gyorsan lefixálhatja neki ezt a meccset. Evans így nyilatkozott erről:

„Teljesen lenyűgözött engem az, hogy Alex mennyit fejlődött az elmúlt időszakban. Mindenképp szeretnék elleni visszatérni, ha ez lehetséges. Mindenképp. Azelőtt én voltam az első számú kihívó, Gustafsson viszont egyre jobb harcos lesz minden egyes meccse után. Dana, kérlek, hozd össze ezt a találkozót.”

Alex válasza sem maradt el sokáig: rajta nem múlik a dolog, szívesen megküzd a korábbi bajnokkal. Némiképp vigasz lehet számunkra ez az összecsapás, a győztes pedig szinte biztos, hogy Jones vagy Cormier ellen megy majd.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr106762651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása