TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

JDS: Az UFC nehéz terep Overeem-nek

2014.09.24. 09:47 td_hriczuakos

f9a8530fe91d6181aef9b8715683b04e_large.jpg

Pár hónappal ezelőtt a JDS vs Overeem meccsről még úgy beszélhettünk, mint egy lehetséges bajnoki címmérkőzésről, azonban az idő múlásával jócskán átalakultak a dolgok. Egyrészt ismét Velasquez lett a bajnok, letaszítva ezzel Cigano-t a trónról, másrészt meg Alistair karrierje meredek lejtőre érkezett, miután kiütéses vereségek sorozatát gyűjtötte be. A holland harcos állása elvileg nincs veszélyben a kopaszéknál, de nem lehet biztosra mondani, hogy sokáig fognák The Reem kezét egy újabb fiaskó után. JDS korábban benne lett volna egy Overeem elleni partiban, ám legutóbb már úgy nyilatkozott a brazil, hogy ez csakis abban az esetben fordulhat elő, amennyiben ez kifejezetten az UFC kérése:

„Alistair egy kemény sportoló, de számomra nem lenne túl érdekes egy Overeem elleni meccs. Ha az UFC azt mondja, hogy álljak ki ellene, akkor természetesen azt fogom tenni, de jelen pillanatban, nem hinném, hogy ez lenne számomra a megfelelő ajánlat. Overeem most nehéz időszakon megy keresztül, csak nemrég veszített Ben Rothwell ellen. Most kemény időket él meg, talán a jövőben összecsapunk majd valamikor.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr56713653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása