TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anderson Silva nyitott a Diaz elleni meccsre

2014.07.06. 16:20 td_interim

Minden idők legjobbja 2015-ben tér vissza az oktagonba, és minden jel arra mutat, hogy Nick Diaz ellen. Ezt a meccset akarják a rajongók és Dana White is, Diazról nem is beszélve, aki már be is gyújtotta a médiarakétákat, és bemelegítésként elmondta: kirúgatná Anderson edzőjét, hogy a brazilnak legyen ellene némi esélye az ökölharcban. Silva egészen idáig hallgatott, most viszont Rio de Janeiro-ban nyilvánosság elé állt, ahol jelezte: ő is nyitott a harcra.

Hát, ha már mindenki azt mondja, hogy érdekes meccs lenne, akkor én mi mást mondhatnék? Érdekes meccs lenne.

anderson_smile.jpg

 

Anderson Diaz mellett beszélt jelenlegi állapotáról is. Tavalyi horrortörését követően elképesztő tempóban épült fel, pár hét múlva már járt, rövidesen árnyékbokszolt, június huszadikán pedig megkezdte a sparringolást is. Egyelőre azonban még nem pörög teljes fordulatszámon.

A bal sípcsontom nagyon erős, sokkal erősebb, mint a másik. Ez edzés közben rengeteget segít. De egy kicsit még bizonytalan vagyok a mozdulataimban, úgyhogy inkább csak csípőmagasság felett rúgok.

Weidman is szóba került, a trilógiáért imádkozók kedvét azonban lehűtötte.

Nem tervezek újabb Chris Weidman elleni meccset. Már így is legyőzött kétszer, ahogy mindenki láthatta. Most Lyotónak nyílt alkalma arra, hogy megverekedjen vele, aztán ott van még Jacare, akivel szintén számolni kell. Inkább szorítsunk értük, mérkőzzenek az övért, nyerjék meg, legyen belőlük nagy bajnok, és ajándékozzák meg Brazíliát sok-sok győzelemmel!

Azt ugyan nem lehet kizárni, hogy Dana White később addig rágja majd a fülét, amíg rá nem veszi egy újabb címmeccsre, egyelőre azonban úgy tűnik, Silva bulibunyókkal élvezné az életet, és azt, hogy eltűnt róla minden nyomás. Ha valóban így van, akkor viszont a soha meg nem valósult, Georges St-Pierre elleni szuperrangadó is összejöhet. GSP szintén nem bajnok már, nyomás rajta sincs, és tavasszal azt mondta: fair körülmények között érdekli a Spider elleni meccs. A kanadai ráadásul az utóbbi időben nekiállt komolyan izmot építeni, így az Anderson súlytöbbletéből fakadó előnyök is csökkentek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr166469801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása