TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nick Diaz kirúgatná Anderson Silva edzőjét

2014.06.13. 12:55 td_axl

silva_diaz.jpg

Chael Sonnen, a trash talk koronázott királya visszavonult, de nincs idő gyászolni, mert a világ talán Második Legmocskosabb Szájú Bunyósa éppen kifele araszol idő előtti nyugdíjazásából. Nick Diaz ismét belekötött a betonba. Június eleje óta szellőztetik egy Anderson Silva – Nick Diaz meccs lehetőségét. Ez az a harc, amit mindenki látni akar, ráadásul egyik félnek sem lehetne ennél praktikusabb találkozót összehozni. Andersonnak kell egy technikás, kemény harcos, akivel újra belerázódhatna a ritmusba, mielőtt ismét az övért indulna, Nick pedig megkapná azt a két dolgot, amiért hajlandó lenne visszatérni: nagy név és nagy csekk.

 A két fél már alaposan körbeudvarolta egymást, és bár a meccs előkészületei valószínűleg még sehol sem tartanak, a verbális sparring már el is kezdődött. Az idősebbik Diaz tesót a FightHub TV kapta el egy gyors beszélgetésre egy parkolóban, Nick pedig hozta a szokásos formáját.

Először még csak a taktikát kritizálta, amivel Anderson a második Weidman-meccsre érkezett:

„Andersonnak sokkal több ütést kellett volna indítania Weidman ellen, mert az leengedte a kezeit, az álla meg ott volt védtelenül. A második meccsen egy csomó olyan eset volt, ahol ütni sokkal eredményesebb lett volna, mint a másik lábát rugdalni.”

Az igazi buli viszont csak ez után indult be:

„Megmondom őszintén, szerintem ki kéne rúgnia az edzőjét és fel kéne kérnie egy bokszedzőt. Az megtanítaná ütni. Nem kötekedésből mondom. Még csak meg sem próbálok belekötni. Annyiszor verekszik még, ahányszor csak akar, de az emberek folyton szarságokat beszélnek, hogy vissza kéne vonulnia, meg hogy már sose lesz ugyanolyan, mint volt. Én meg azt mondom: rúgd ki az edződ és keress valakit, aki összerakja az ütéseid.”

 

 „A legutóbbi meccsén voltak ütései, de egyik sem volt igazán ütés. Érted? Ez volt a kulcs. Ütötte a srácot, de egyik ütése sem volt a srácra méretezve. Szóval nekiállt rugdalózni, aztán látod, mi lett a lábával. Nem tudott mit kezdeni Weidmannel.”

Izgatottan várom Anderson reakcióját. Vajon mivel fog visszavágni? Nagyon remélem, a „Neek Dias... no hespect!” és a „Treener good... ees normal!” fordulatokat semmiképpen sem fogja hanyagolni! Akárhogy is, én már most remegve várom a folytatást, ez lehet az év – vagy a jövő év – legbulisabb promóciós köre!

Update: csütörtökön Dana White is megszólalt az ügyben. A lényeg: még nem beszélt egyik harcossal sem, de nagyon is izgatja a bunyó. Késő 2014, kora 2015 a valószínű időpont, Anderson állapotától függően. A meccs köztes súlycsoportban lenne. Szóval mostantól fogva lehet igazán vágni a centit: a két harcos mellett végre a főnök is áldását adta a dologra!

a cikket írta: td_interim

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr56299259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása