TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nick Diaz vs Anderson Silva, alátámasztva

2014.06.09. 09:40 td_axl

diaz-silva.jpg

A napokban szárnyra kapott a hír, miszerint Andreson Silva Nick Diaz ellen térne vissza a felépülése után. Természetesen az MMA fórumokon azonnal elkezdődött a rajóngók izgatott találgatása, mennyi az esélye egy ilyen összecsapásnak, amit természetesen mindenki örömmel fogadna. Egyre valószínűbb, hogy ez az  álom valóra is válik.

“Andreson Silva menedzsere, Ed Soares jelezte felém, hogy érdekeltek lennének egy bunyóban Diazzal” nyilatkozta a UFC Tonight –tól Ariel Helwani. “Beszéltem Diazzal, és azt válaszolta, ‘Persze, mindeképpen érdekelne egy ilyen visszatérés.’

Ne felejtsük ugyanis el, hogy már évek óta hangoztatja Diaz az Anderson elleni meccs lehetőségét. ” Mikor két éve Diaz visszavonult, kijelentette, két harcos ellen kész visszatérni, mégpedig George St-Pierre vagy Andreson Silva, ha annak ésszerű anyagi vonzata is lesz. Szerinte ezek lehetnének a UFC történelem legnagyobb harcai.

“Érdeklődtem Silva csapatánál is és szintén ezt a harcot látják leginkább esélyesnek a visszatérésre, szóval az egész a UFC-n áll vagy bukik. Mindenki akarja ezt a bunyót,” nyilatkozta Gilbert Melendez, Diaz csapattársa. “Diaz akarja, Silva akarja és a az egész világ is akarja ezt a harcot”.

Nick Diaz nem harcolt tavaly március óta, amikor is egyhangú pontozással kikapott a címvédő St-Piertől a UFC 158 gáláján. Szinte rögtön a visszavonulása utána elkezdtek keringeni a pletykák a visszatéréséről, a UFC több ajánlatot is tett, hogy meggyőzze ,azonban eddig eredmény nélkül.

“Nick Diaz egy okos üzletember aki tudja mit csinál. Mondjatok amit akartok, de a srác egy géniusz” nyilatkozta Melendez, miután a UFC siker nélkül próbálkozott többször is.

Most úgy néz ki bejött Nick taktikája, hiszen ezzel a meccsel garantáltan egyik fél sem nem keveset kaszál, bár egyenlőre még nem sikerült megállapodnia a UFC-nek egyik harcossal sem, azonban 2015 elejéig, míg Silva teljesen felépül bőven van idejük az egyezkedésre.

a cikk írója: td_ede

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr686289579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása