TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bigfoot Barnettel teázna, aki viszont továbbra is dos Santossal menne könyvtárba

2014.07.03. 16:27 td_interim

Nemrég jött a hír, hogy Josh Barnett kész a visszatérésre, és legszívesebben Junior dos Santossal meccselne, hogy egy győzelem esetén közel kerüljön a világbajnoki övhöz. Cigano még nem reagált a kedveskedésre, felbukkant viszont Barnett régi pajtása, Bigfoot Silva, és őrült féltékenységi rohamot kapott.

052814-UFC-Bigfoot-Silva-Josh-Barnett-DG-PI.jpg

 Nagyláb és Nagycsöcs sosem jöttek ki egymással. 2011-ben Bigfoot „mocsoknak” és „tipikus seggnyalónak” hívta Barnettet, akitől „rosszul van.” Warmaster azzal gázolt Silva kristályvizű kacsaúsztató-lelkébe, hogy sose cseverészett el vele, viszont Dana White-tal és Fedor Emelianenko-val mindig feltűnően előzékeny volt, hogy rohadna meg. Ez még a Strikeforce-időkben történt, és meccs sajnos nem lett belőle. Bigfoot szeptemberben készül visszatérni az oktagonba, és úgy gondolta, jó lenne felmelegíteni a főzeléket. Barnettnek viszont továbbra sincs hozzá gusztusa.

A ketrecbe lépni kiváltság. Pénzt fogsz keresni azzal, hogy velem küzdesz, híres leszel, még akkor is, ha beverem a képed. Jobbá teszem az életed, már ha el tudsz vonatkoztatni a bezúzott fejedtől. Ami engem illet, én nem akarom kisegíteni ezt a fickót. Nem szeretem, és azt sem, ahogy a Strikeforce-időkben hozzáállt a dolgokhoz. Soha nem is beszéltem erről a csávóról. Ő találta ki ezt az egészet, nagy feneket kerített neki, szóval itt a válaszom: baszd meg. Nem fogok segíteni neki, hogy bármilyen úton teret nyerjen magának, még azzal sem, hogy megverem. Nem fogok neki fizut intézni. Ha rajtam múlik, semmit sem intézek neki.

Ezt hétfőn nyilatkozta Barnett, majd szűk két napnyi dekódolás után Silva visszaharapott:

Csak a kifogásokat keresi, mert fél. Erről van szó. (…) Rohadtul beképzelt alak. Régebben még a betegségem is kigúnyolta. Ha nem akarsz udvariaskodni, azt megértem, de kigúnyolni más betegségét egyszerűen túl sok. Ezzel nagyon megsértett. Azóta verekedni akarok vele, és most, a UFC-ben keresztezik egymást az útjaink. Folyamatosan a KO-ra hajtanék. Annyira le akarnám zúzni, amennyire csak lehet. Úgy akarom kiütni, ahogy Overeemet, csak nem biztos, hogy ezúttal a bíró vissza tudna fogni.

Az említett Overeem-KO

Bigfoot-ot decemberi, Mark Hunt ellen vívott, döntetlennel végződő meccse után kilenc hónapra eltiltották a sporttól, mert a doppingteszt emelt tesztoszteron szintet mutatott. Kényszerpihenője szeptember hetedikén jár le, visszatérésre a szeptember tizenharmadikai, brazíliavárosi UFC Fight Night-ot szemelte ki. Barnett sem küzdött tavaly év vége óta, amikor egy perc alatt szenvedett kiütéses vereséget Travis Browne-tól. Ő augusztus 9-én tér vissza, egyelőre csak a birkózó szőnyegre, ahol Chael Sonnennel együtt a Metamoris 4-en vesz részt, hogy abból lendületet véve visszapattanjon a UFC ketrecbe. Junior dos Santos továbbra is kézsérüléssel lábadozik.

Update: Kiújult a daganat Bigfoot Silva agyalapi mirigyén – erről maga a harcos számolt be az MMA Hour-ban. Silvát még idén megműtik, ő azonban ragaszkodik ahhoz, hogy csak visszatérése után kelljen ismét kés alá feküdnie. Sikeres műtét esetén egyébként mindössze négy – hat hetes kényszerpihenő várna rá.

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr926434551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása