TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Paul Daley odaszólt az UFC váltósúlyú mezőnyének

2014.06.26. 10:21 td_hriczuakos

Paul-1-slideshow-1.jpg

Az angol bunyósnak, Paul Daley-nek még 2010-ben távoznia kellett az UFC-ből, miután rendkívül sportszerűtlenül, gongszó után sózott oda egyet Koscheck-nek. Daley nem csupán a meccset vesztette el, hanem repült is a szervezettől, Dana pedig kijelentette, hogy Paul számára nem vezet vissza út az oktagonba. Az angol harcos azóta már többször is körbeudvarolta a kopaszt, de mindhiába, a főnök szíve azóta sem enyhült meg. „Semtex” pedig azóta különböző szervezeteket járt meg, ahol egyaránt gyűjtött be vereségeket és győzelmeket. Az UFC is megváltozott, GSP távozásával valamelyest a váltósúly is borult egy picit, de az új bajnok és új kihívók párosítása megannyi izgalmat tartogat.

Daley nemrég a WhoaTV csapatával osztotta meg a gondolatait. Szerinte 3 olyan harcos van, akik sokat fejlődtek a váltósúlyú mezőnyben: Johny Hendricks, Matt Brown és Dong Hyun Kim. Néhány bunyós elkezdett ostoba ember módjára viselkedni, lásd Nick Diaz. Paul szerint elég megnézni az UFC 174 gáláját, ami tele volt pontozásos győzelmekkel, ráadásul a Woodley vs. MacDonald meccset nem is akarta befejezni idő előtt egyik fél sem. A mostani váltósúlyú harcosok inkább sztároknak képzelik magukat, nem pedig rombológépeknek. Daley elmondta, hogy az UFC-nek nem szabad csupán a bejáratott embereket tolnia, mindenkinek meg kell adni az esélyt a bizonyításra. A szervezetnek továbbá szüksége van olyan harcosokra, mint ő, és bármikor készen áll a visszatérésre. Már „csak” White-ot kell meggyőznie, talán nem lesz olyan nehéz…

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr596385515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása