TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Aldo: Mendes fizetni fog

2014.06.05. 11:13 td_adamrepa

TJ Dillashaw fantasztikus, Renan Barao felett aratott győzelme után a Team Alpha Male (állítólag Urijah Faber) egy kis viccet sütöttek el Instagramjukon, ahol is egy Duane Ludwig-féle Bang Muay Thai szeminárium névsorlistájára felírták Barao nevét is. Aldo nem igazán értékelte a dolgokat:

"Egyszer már kiütöttem Chad-et. Akkor visszament a sor végére. Gyorsított eljárásban szerezte meg a jogokat újra, hogy az övért mehessen, bár szerintem egyetlen komoly nevet sem vert meg azóta. Mindegy, mert valaki fizetni fog a viccelődésért, és Chad lesz az."

Aldo ki is fejtette mi a baja pontosan:

"Sosem szórakoztunk velük. Még csak a bunyók futtatása miatt se. Csakis tiszteletet mutattunk, úgy a harcok előtt, mint utánuk. Hány harcosuk vesztett a harcosaink ellen? Nem csak, hogy Renan-nak nincs szüksége a Muay Thai óráikra, de akár taníthatná is nekik. Be is fogja bizonyítani az azonnali visszavágón, aminek Brazíliában kell megtörténnie."

Aldo még 2012 Januárjában nyert Mendes ellen, amikor is egy nagyon kemény első menet végén ütötte ki. Mendes azóta 5 meccset nyert zsinórban. Jó ötlet volt vajon felhúzni Aldo-t vagy esetleg, ahogy Dillashaw meglepte a világot, úgy lehet, hogy Mendes is tartogat valamit a tarsolyában?

bang.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr216264139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása