TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TDFN#1 után: Megvan az UFC és Bellator MMA sztárok által aláírt TOTALDMAGE póló nyertese

2014.05.26. 20:40 td_axl

TD-ATTv3.jpg

Hétvégén lehoztuk az első MMA rendezvényünket a MAX 2014 keretén belül, a TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 azóta is nagy visszhanggal rezeg, megannyi levelet és üzenetet kapok. Az élménybeszámolóból tudhatod, hogy a TDFN#1 király nélkül maradt, hiszen Balla Ferenc és Kertész Máté küzdelme no contest eredménnyel zárult. Kertész a döntőbe Kálucz Martin kéztörése révén jutott. Mindez azt jelenti, hogy nyereményjátékunk, melyben arra tippelhettetek, ki nyeri a tornát, furcsa véget ér: mivel nincs tornagyőztes, így a játékban résztvevők között sorsoljuk ki azt a TOTALDAMAGE pólót, melyet márciusban Floridában járva az ATT-ben és Blackzillians-ban aláírattunk olyan nevekkel, mint Tyrone Spong, Thiago Pitbull Alves, Thiago Silva, Glover Teixeira vagy éppen Végh Pumukli Attila. A sorsolás után a nyertes pedig...Bott Szilárd! Gratulálunk!

tdfn1-tippek.jpg

Amúgy ezt a grafikont elnézve, mely a voksaitok alapján állt össze, tisztán lejön, hogy toronymagas esélyesként vártátok Martin a szombaton a Symaba. Vagyis egy Kertész vs Balla visszavágó után a győztes mehetne is akár Kálucz ellen. TDFN#2?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr136211830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása