TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A Superkombat és az Eurosport meghosszabbította együttműködését

2014.03.22. 10:11 td_adamrepa

SuperKombatFBlogo.jpg
A Superkombat hivatalosan is bejelentette a napokban, miszerint a Eurosport-val való együttműködési szerződésüket 2016 végéig meghosszabbították. További jó hír, hogy az élő show-k számát 6-ról 8-ra emelték a már megszokott, a 2013 végén Galati-ban tartott finálék magas színvonalának megtartása mellett.

A Superkombat elnöke, Eduard Irimia az alábbiakat mondta a sikeres szerződés-meghosszabbításról:

"A szerződés meghosszabbítása is bizonyítja a 2011-ben kötöttt megállapodás sikerességét. Nagyszerűen tudtunk együttműködni a Eurosport-val és mindkét fél rendkívül elégedett. Mind a show, mind pedig a nézők száma nagyfokú növekedésnek indultak és biztosak vagyunk benne, hogy ez a trend idén is folytatódik majd."

Az évad Március 29-én indul majd a Superkombat New Heroes gálával, Ploiestiben (Románia). Ez lesz az első a New Heroes szériából, amit a Eurosport élőben ad majd. Az összesen nyolc élő gálából hatot a WGP gálák tesznek majd ki, kettőt pedig a New Heroes gálák közül választanak ki. A Superkombat a produkció színvonalán még emelni is tervez, ennek pedig egy része a további piaci szegmensek bevonása. Egy első ilyen lépés, - mely tán kicsit furcsának tűnhet nagy hirtelenjében, de valójában nagyon is logikus tapogatódzás -, hogy az Etiquette nevű életmód és üzleti havilappal partneri megállapodást kötöttek a VIP szektor különböző tagjainak és a tehetősebb, potenciális rajongók elérésének érdekében. A Superkombat célja itt az exkluzív, "vörös szőnyeges" élmény létrehozása, ezen a területen pedig az említett magazinnak nagy tapasztalata van.

Az idei év első WGP-je Április 12-én lesz Resicabányán, ahol is a szervezet húzónevei közül a két tán legismertebb, Raul Catinas és Catalin Morosanu is a szorítóba lépnek majd.

A nemzetközi kvalifikációs rendszer, melyről korábban már írtunk, továbbra is elérhető a világ minden pontján élő harcosoknak. A görögországi selejtezők után (Április 4) jön az angliai Tryouts gála és hamarosan hírt adnak majd egy újabb helyszínről is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr75871722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása