TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

SuperKombat gálák világszerte

2014.01.06. 15:01 td_adamrepa

SuperKombatFBlogo.jpg

A SuperKombat hivatalosan bejelentette, hogy a sikeres 2013-as év után idén egy nemzetközi kvalifikáló rendszert indít. Eduard Irimia a szervezet elnöke elárulta, hogy a nagy számú promóteri megkeresés miatt - melyek SuperKombat gálák rendezésére irányultak - döntöttek így.

"Rengeteg promóter keresett, de nem tudunk mindenkivel foglalkozni és ráadásul nem is mindegyikük tud egy prémium szintű produkciót megfinanszírozni. Úgy döntöttünk, hogy licenszeket ajánlunk azoknak a promótereknek, akik velünk akarnak dolgozni 2014-ben, így megtarthatják a saját, a SuperKombat prémium gálákra kvalifikáló rendezvényeiket a különböző súlycsoportokban, mely prémium gálákat 2013-ban több, mint 70 országban közvetítettek élőben. Ezen kívül a SuperKombat New Heroes övek is elérhetőek és az összes promóter kapcsolatba léphet velünk a weboldalunkon keresztül vagy emailben." - mondta el Irimia.


"Az ilyen jellegű gálákat nem a SuperKombat szervezi, de a promóterek engedélyt kaphatnak, hogy selejtező meccseket tartsanak. Ezeknek a kvalifikáló harcoknak a nyertesei kapnak aztán helyt a SuperKombat saját gáláján, legyen az a New Heroes vagy a WGP. Ezen kívül minden gála, kvalifikáló küzdelem a SuperKombat saját honlapján is be lesz jelentve." - tette hozzá Irimia.

A 2013-as, 17 gálát számláló szezon után, mely az athéni próbákkal kezdődött (Tryouts), a SuperKombat idén is Görögországban kezd, Január 18-án, ahol is egy -80kg-os New Heroes öv sorsa is eldől majd Alexandros Chatzichronoglou és Clyde Brunswijk között. Látható lesz még két selejtező küzdelem is, egy a nehézsúlyban, egy pedig középsúlyban.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr915720618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása