TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Firas Zahabi: GSP-nek találnia kell valamit, ami boldoggá teszi

2014.03.17. 16:51 td_hriczuakos

firaszahabi_s03.jpg

Továbbra sem lehet biztosan tudni, hogy mi lesz GSP karrierjével, ám a találgatások azóta sem álltak le a kanadaival kapcsolatban. A közelmúltban Firas Zahabi, GSP edzője is megszólalt a témával kapcsolatban:

GSP visszatéréséről:

„Szerintem Georges akkor tudna távol maradni a sporttól, ha találna valami mást, ami igazán érdekelné őt. Még mindig rengeteg energia van benne. Valamelyik nap is gurult egyet a földön, csiszolta a technikáját. Ez is egy szórakoztató dolog, amivel együtt növünk fel, nem hiszem, hogy erről csak úgy le lehet állni. Imádja megmérettetni magát, ez is hozzá tartozik. Ez mindig is így lesz, de mást is kell találnia, ha egyszer végleg abbahagyja a sportot. Remélem, egyszer megtalálja majd azt, ami igazán boldoggá teszi őt, legyen az a filmezés vagy bármi más.”

Kell-e bizonyítani valamit, ha visszatér:

„Ha Georges úgy dönt, hogy mégis visszatér, akkor természetes, hogy felkészítjük őt. Könnyen lehet őt edzeni, mert nagyon intelligens. Nem hinném, hogy csak azokat a dolgokat kell gyakorolni, amiben igazán jó vagy, mert egy idő után az ellenfeleid kiismernek. Ha nagyon jó kombinációid vannak, az emberek kiismerik. Ha nagyon jó felütéseid vannak, az emberek kiismerik. De ez nem vesz annyi időt igénybe, mint azt a legtöbben gondolnák.”

Mit kell GSP-nek elkerülnie:

„Nem szeretném, ha olyan harcos válna belőle, aki visszavonul, majd a visszatérése után elveri őt valami gyerek. Ez az, amit nem szeretnék, mert jön a fiatal generáció, akik rajtad keresztül akarnak hírnevet csinálni maguknak. Ezek az emberek nincsenek a te szinteden, de te mégis a nevedet adod ehhez a dologhoz. Szerintem, ha elérsz arra a szintre, ahol GSP van, akkor nagyon oda kell figyelned a hírnevedre. Még mindig a fénykorában van, bárki ellen kiállna küzdeni. De én most az elkövetkezendő 5-10 évről beszélek, és ha akkor még mindig harcolni akar, akkor nem szabad, hogy egy rövid edzőtáboron menjen keresztül, vagy bármilyen őrültséget csináljon.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr705864430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása