TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mac Danzig és Cyrille Diabaté is visszavonult

2014.03.15. 13:43 td_hriczuakos

15dez2013---mac-danzig-fica-com-o-rosto-sangrando-apos-luta-com-joe-lauzon-no-ufc-on-fox-9-1387075501151_1920x1080.jpg

Nem is oly rég két MMA harcos is bejelentette visszavonulását, akik éveket töltöttek el az UFC-ben. Mac Danzig a TUF 6. évadát nyerte meg, ahol Matt Hughes volt az edzője. Danzig a show-ban minden mérkőzését első menetes szub-al nyerte, végül a döntőben saját csapattársa, Tom Speer felett aratott győzelmet. Az UFC-ben eltöltött időszaka igencsak felemás volt, hisz szép győzelmeit sorozatos vereségek követték, végül egy 21-12-1-s (5-8 UFC) rekorddal fejezte be pályafutását. Döntését azzal indokolta, hogy az elmúlt időszakban egyre keményebb edzései voltak, ahol többször is kiütötték őt, s mivel nem szerette volna kockáztatni az agya épségét, ezért inkább a befejezés mellett döntött. Legutolsó 3 mérkőzését elvesztette.

26-Cyrille-Diabate-win-ufc-154.jpg

A francia Cyrille Diabaté legutóbbi, Ilir Latifi elleni vereségét követően vonult vissza. A közel 2 méteres bunyós 1999-ben kezdte el profi MMA karrierjét, méghozzá Ryuta Sakurai kiütésével. A „Kígyó” becenévre hallgató Diabaté leginkább kick-boksz alapjairól volt ismert, ezt kamatoztatta a ketrecben, de volt sub-győzelme is az UFC-ben. A 40 éves Diabaté a Latifi elleni meccs előtt jelentette be, hogy az eredménytől függetlenül mindenképp visszavonul. Döntését azzal indokolta, hogy lassan 20 éve van a szakmában, most már itt az idő, hogy befejezze. Végül 19-10-1-s (4-4 UFC) rekorddal vonult vissza, legutóbbi 3 meccséből 1-et tudott megnyerni.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr45856593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása