TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC: TRT betiltva, Belfort nem megy Weidman ellen

2014.03.01. 16:00 td_axl

belfort.jpg

Ezt a cikket sokféle bevezetővel lehetne kezdeni. Talán a van egy jó meg egy rossz hírem rész lenne ide illő. Jó hír mondjuk GSP-nek, meg a naiv rajongóknak, akik azt hitték eddig, hogy cucc nélkül lehet bunyózni, vagy egyáltalán teljesíteni olyan szinten, amivel az UFC fizetési spiráljának tetejére lehet érni. Nem lehet. Hogy ki, hogyan ügyeskedik, az egy másik kérdés, GSP-nek valószínűleg ebből lett elege, és nem volt kedve megvárni, míg még egy Hendricks-féle fiaskóval töröljenek vele segget. A rossz hír: hát srácok, akik eddig engedélyezett TRT-vel próbáltátok a szteroid-használat hosszútávú mellékhatásai enyhíteni, aztán meg pofátlanul felpörgetni magatokat, szóval ez a kiskapu bezárult.

Történt ugyanis a héten, hogy a Nevadai Atlétikai Bizottság egyhangúan megszavazta, hogy ezt követően nem engedélyezi semmilyen bunyós számára a tesztoszteron-cserés kezelést, melyet általában túl alacsony tesztoszteronszint miatt kérvényeztek olyan nevek, mint Chael Sonnen, Frank Mir, Dan Henderson vagy mondjuk Vitor Belfort. Egészen pontosan fogalmazva a TRT-használat arca az elmúlt években majdhogynem Belfort lett, akire a pofátlan jelzőt értettem az ellőbb. Mert őszintén szólva én sosem tartoztam azok körébe, akik bekajálták, hogy három zsinórgyőzelmet huszonévesre visszatranszformált testtel csak úgy össze lehet gereblyézni szétdurranó tökökkel. A Family Guy óta tudod, hogy a pörgőrúgást nem a TRT-től tanulod, de lássunk már egy kicsit túl ezen...A többi említett bunyós meg el is volt azzal, hogy Vitort szopatta a média, az árnyékában meghúzódtak a maguk kis TRT adagjukon. 

Na, ez szűnt meg most, vagyis mostantól nem adnak ki ilyen engedélyt a NASC-tól, az UFC pedig percekkel később reagált a határozatra és teljes támogatásukról biztosították a tartalmat. Ez pedig azt jelenti, hogy Hendo Brazíliában sem bízhat abban, hogy a Shogun elleni visszavágóra magkaja a kúráját. Arra azért ne várjatok, hogy most elhullanak ezek a nevek, TRT mellett/után is lesz élet, ennek a határozatnak csupán annyi és nagyon fontos hatása van, hogy most kihúztak a cucc-valóságból egy hivatalosan engedélyezett teljesítménynövelő megoldást. Vagyis a medence egyik sarkáról lekerül az "itt lehet hugyozni" felirat.

A dominóhatás első pontjaként az UFC meg nyomban kivette Vitor Belfort-ot a Chris Weidman elleni címmérkőzésről. Mondhatnád, hogy WTF? Ez aztán k*rva gyors volt, ennyire hülyének néztek eddig téged? És a válasz: igen, már ha hagytad. Vitornak ugyanis időre van szüksége, hogy lejöjjön a TRT-szükségletről és másképpen készítse fel testét a bunyókra. Mert hát e nélkül nincs kész egy címmérkőzésre, bár ő tagadja ezt és az UFC-re mutogat. Igen, közben már meg is van a beugró az övért: Lyoto Machida a Mousasi felett aratott győzelmével találta magát ebben a pozícióban, ami elmondása szerint sokként érte, mármint a gyors lehetőség. Ebben azért ismét ne legyél annyira biztos. Machida és Jacaré középsúlyú portyázásai furcsának tűntek Anderson uralma alatt, hiszen a három brazil baráti kapcsolatot ápol, nem mennének Silva ellen, vagy csak tudtak valamit, hogy Andy hamarosan leköszön...Szóval érdekes fordulatok hada, Vitor meg üzenget, hogy a Machida vs Weidman győztesét kéri, és elvileg kapja is sz UFC-től...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr945838433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása