TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hunt egy Overeem elleni visszavágóban gondolkodik

2014.02.24. 15:17 td_hriczuakos

107562038RP010_UFC_127_Hunt.jpg

A szamoai Mark Hunt az UFC nehézsúlyú divíziójának közkedvelt alakja, igazi bunyós, aki szívét-lelkét kiteszi a ketrecben, melyet még a K-1-es időszakából mentett át. Láttuk már őt állkapcsot törni, vagy éppen kiütve, de volt eléggé izzasztó összecsapása is a szervezeten belül. Sokáig úgy nézett ki, hogy akár a címmeccsig is elviheti, de a JDS elleni kiütéses veresége után megint eltávolodott Velasquez trónjától. Legutóbb Bigfoot ellen ketten vitték hátukon az ausztráliai gálát, végül a meccs jogosan zárult döntetlennel. Hunt azonban már ki is gondolta soron következő ellenfelét, mely nem más, mint Alistair Overeem, aki a Mir elleni győzelemmel megtarthatta állását a kopaszéknál. Hunt gondolatai:

„A visszavágók mindig fantasztikusak. Soha, egyetlen bunyós ellen sem veszítettem még visszavágón. De folyton ki szeretném javítani a vereségeimet. Láttam Alistair-t Japánban, beszélgettünk is, rendes srácnak tartom. De akkor ő nyert, most pedig én szeretnék. Ez az a meccs, ami nagyon érdekel.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr245830843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása