TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Condit: Woodley még zöldfülűnek számít ebben a sportban

2014.02.19. 11:58 td_hriczuakos

condit1.jpg

Mielőtt Hendricks és Lawler rendezné egymás között a váltósúlyú bajnoki cím sorsát, melyet ugye GSP hagyott hátra, még a korábbi interim bajnok, Carlos Condit is ketrecbe lép Tyron Woodley ellen. Nem lehet garantálni, hogy a győztes rögtön kihívói pozícióban találná magát, de óriási tétje lesz a dolognak. Condit eredetileg Matt Brown ellen ment volna egy korábbi időpontban, akkor Brown lesérült, és bár Nick Diaz-nak felajánlottak egy visszavágót, Diaz úgy döntött, hogy nem kér a lehetőségből. Woodley jól kezdett az UFC-ben, hiszen kevesebb, mint 1 perc alatt kiütötte Jay Hieron-t. A folytatásban Jake Shields ellen szedett össze egy megosztott pontozásos vereséget, azonban legutóbb látványosan összecsomagolta Koscheck-et, majd győzelme után bejelentkezett Condit-ért, akinek legutóbbi nyilatkozatát olvashatjátok:

„Woodley egy nagyon jó birkózó, aki egy amatőr birkózóból komoly MMA-harcossá nőtte ki magát. A mozdulatai eléggé kiszámíthatatlanok. Viszonylag kevés dologban nagyon jó, de csupán azért, mert még nincs olyan hosszú ideje a szakmában. Azok a dolgok, amelyekben viszont jó, nagyon veszélyessé teszik őt.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr155821427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása