TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hendo gondolatai a Henderson vs. Rua visszavágóról

2014.02.08. 21:09 td_Emree

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Dan Henderson (29-11 MMA, 6-5 UFC) és Mauricio Rua (22-8 MMA, 6-6 UFC) ismét összecsapnak. Kettejük korábbi küzdelme igencsak véleményesre sikeredett a pontozást tekintve, így a visszavágó gondolata kecsegtetően hangzik. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy kettejük küzdelme, mely egy ötmenetes titánok harcával ért fel, már a mérkőzést követően az MMA történetének legjobb összecsapásai között lett említve.

Mindenki eldöntheti, hogy miért, de úgy gondolom ez az a meccs, amit idén, eddig a legjobban vártunk! Most egy kicsit tekintsünk bele, mit is gondol Dan Henderson az összecsapással kapcsolatban. Feltehetjük a kérdést, hogy ha egyszer már legyőzte Shogunt, miért vállalja el a visszavágót?

„Ha kiütéssel nyertem volna, nem vállaltam volna újra. Úgy gondolom, hogy sok rajongó kíváncsi a visszavágóra és Shogun is szívesen vesz részt benne.” – kommentálta Hendo a témában neki feltett kérdéseket.

Sok víz lefolyt a Dunán és az eltelt idővel néhány dolog megváltozott a meccs körülményeit illetően. A korábbi összecsapásnak a napos Kalifornia állam adott otthon, ami Henderson szűkebb pátriájának tekinthető. A mostani helyszín Brazíliában, Natalban található, egészen pontosan Ginasio Nelio Dias, így a hazai pálya előnye most Ruanál van. Hendo rutinos utazónak számít, hat különböző országban küzdött már, még kis hazánkba is eljutott, amikor birkózói karrierjét építgette, de most nem elragadtatva a brazil utazás ötletétől.

„Egyáltalán nem lelkesedtem az utazásért, mikor meghallottam. Elég fárasztó elutazni odáig, és sok egyéb körülmény is van még. Imádom a brazil rajongókat, de az utazás teljesen kikészít.”

Közel két és fél év telt el a korábbi találkozásukat követően és a rajongók egy újabb epikus küzdelmet remélnek. Sokan próbálják kitalálni, melyik harcos, milyen taktikát fog követni. Azonban abban biztosak lehetünk, hogy mindketten megtesznek minden tőlük telhetőt a győzelemért.

„Csak annyira fog változtatni a taktikáján, amennyire én is enyémen. Háború lesz!” – zárta gondolatait Dan Henderson.

Henderson-Shogun-0173-UFC-1391.jpgAkció közben

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr705804732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása