TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hivatalos a Shogun vs Henderson 2

2014.01.26. 15:48 td_axl

shogun-henderson.jpg

Ahogy arra korábban számíthattunk, tegnap hivatalosan is bejelentették Mauricio “Shogun” Rua (22-8 MMA, 6-6 UFC) és Dan Henderson (29-11 MMA, 6-5 UFC) ismét összecsapnak. A visszavágóra nem is kell sokat várni hiszen, ez lesz a március 23-i UFC Fight Night 38 főmérkőzése, aminek Brazília Rio Grande do Norte tartományának Natal városa ad otthont. A főmérkőzéseket a Fox Sports 1 közvetíti, míg az ültető meccseket streamen keresztül lehet megtekinteni, amennyiben valaki rendelkezik UFC Fight Pass-el, amiről már egy korábbi cikkünkben említést tettünk.

Shogun és Hendo először 2011 novemberében csaptak össze az UFC 139 alkalmával. Akkor a pontozók Hendersont hozták ki győztesnek, bár sokan nem értettek egyet az eredménnyel ahhoz azonban nem fér kétség, hogy nagyon sokan a 2011-es év mérkőzésének tartják kettejük összecsapását.

Shogun, amikor kiütötte James Te Hunát Ausztráliában az UFC Fight Night 33 alkalmával, nemcsak kétmeccses vereség sorozatát szakította meg, de elnyerte az est kiütéséért (Knockout of the Night) járó díjat is. Ezzel kissé feledtetni tudta az Alexander Gustafsson és Chael Sonnen elleni vereségeit, tovább 2009 óta először van esélye egy komolyabb győzelmi sorozat elérésére, már amennyiben sikerül Hendo ellen győzedelmeskednie.

Nemcsak Shogun számára van kiemelt jelentősége a visszavágónak. Dan Hendersonnak nem áll túl jól a szénája az UFC-nél. Mikor ismét a szervezethez került, akkor mindenki arról beszélt, hogy ő lehet az, aki letaszítja Jon Jonest az UFC félnehézsúlyú trónjáról. Azonban a várva várt mérkőzés Henderson sérülése okán elmaradt. Legutoljára begyűjtött egy fej K.O. vereséget Vitor Belforttól. Korábban, pedig Rashad Evanstől és Lyoto Machidától is kikapott. Ilyen előzmények után kijelenthetjük, hogy az utolsó nagy győzelme az előző, Shogun felett aratott diadal volt.

Az, hogy ki hagyja el győztesen az oktagont a visszavágót követően kérdéses, de ha fele annyi szívvel küzdenek, mint ahogy azt korábban tették kétségtelen, hogy mi, nézők biztosan egy újabb hatalmas élménnyel leszünk gazdagabbak.

- Emree -

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr155783435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása