TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage és Spong Twitter-háborúzik a hétvégén

2014.01.19. 16:33 td_axl

rampage.jpg

A múlt hét egyik nagy híre volt (nézőpont kérdése), hogy a WSOF egy szervezetek közötti challenge gála ötletével állt elő, a Bellator MMA ellen küldték volna legtehetségesebb fiaikat egy zsíros PPV és presztízsnövelő buli keretében. A Bellator érdemben nem foglalkozott a témával, ez win-lose történet lenne, és abban is biztosak lehetünk, hogy a WSOF maga kénye-kedve szerint hozta létre a képzeletbeli párosításokat. Szerintük Rumble Johnson például tuti befutó lenne Pumukli ellen, és Tyrone Spong is megoldaná Rampage Jacksont. 

Szóval ilyen formában biztosan nem jön létre egy szervezetek közötti versengés, Spong pedig úgy érezte, hogy ideje legalább egy kis hype-ot csinálni a dolog körül. Megtalálta magának Rampage Jacksont a Twitetteren, és attól pedig nem kellett félnie, hogy nem jön válasz üzeneteire. Spong pedig nem is taposott bele a b*sztatós pedálba, csak pingette Jacksont, hogy intézze el Rebney-nél, hogy ők ketten bunyózhassanak. Aztán kialakult egy szaftos kis adok-kapok, mely során Jackson arról írt, hogy bár már öreg róka, akkor is össze tudná rakni Spong-ot, aki eddig két nevetséges MMA-ellenfél ellen begyűjtött győzelemmel pattog. Ugyan elismerte, hogy Spont dekoratív kick-box mérleggel rendelkezik, de ne a Twitteren arcoskodjon, főleg úgy, hogy a Bellator közelében sincs, inkább találkozzanak valahol és lerendezik a dolgot.  Persze ezen a meccsen Spong és Rampage is sokat keresne, ha létrejönne, Tyrone pedig nevet szeretne csinálni magának Jackson skalpjával. Mire menne szerintetek a volt UFC félnehézsúlyú bajnok ellen a Glory üdvöskéje? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr795770309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása