TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jön a II. Budapest Grappling Bajnokág

2014.01.14. 16:58 td_soleado

A hétvégén rendezik meg a G4 Grappling Liga 3. fordulóját, melynek soron következő állomása a fővárosban, Budapesten lesz. A verseny helyszíne az UTE Judo Csarnok, a lebonyolítás pedig a megszokott Global Grappling színvonalon zajlik majd, a szervezet szabályrendszereinek és súlycsoportjainak megfelelően. Versenyszámok Gi, NoGi és Combat Grappling, valamint Gi Open.

Emblema_II_Budapest_Grappling_Bajnoksag.jpg

Ebben a fordulóban is elsősorban meghívásos alapon lehet részt venni, de a szervezők természetesen várják további klubok és versenyzők jelentkezéseit, amelyet a január 18-ai verseny kapcsán január 15-ig tehetnek meg, déli 12 óráig. A nevezés díja 3000 forint/fő. A szombati versenynapon a mérlegelések reggel 8 órakor kezdődnek, a hivatalos megnyitó kezdete pedig 10 óra. A belépés a nézők számára ingyenes!

A legeredményesebb gyermek-, női- és férfiversenyzőknek az International Jiu-Jitsu Alliance különdíjat is felajánlott.

 

  • II. Budapest Grappling Bajnokság
  • 2014. január 18.
  • UTE Judo Csarnok (1044, Budapest, Megyeri út 13.)

forrás: tatamicentrum.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85757846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása