TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jimi Manuwa óriási lehetőség előtt áll

2013.12.16. 09:50 td_hriczuakos

153468542-1478442.jpg

Lil Nog kiesésével egy ideig nem volt ellenfele Gustafsson-nak, azonban gyorsan találtak a svéd fiúnak egy ellenfelet, így húzódik a Jones elleni visszavágó (Jon amúgy Teixeira ellen megy legközelebb). Guszti nehezebb feladatot nem is kaphatott volna, hisz az angolok veretlen reménységével, Jimi Manuwa-val találkozik jövőre, ráadásul Londonban. Dana korábban megszelőztette, hogy nagy tervei lennének Manuwa-val a jövőben, mindenképp TOP 10-es ellenfelet kapott volna. Jimi bemutatkozása az UFC-ben a várakozásoknak megfelelően alakult, hisz gyakorlatilag eddig mind a 3 ellenfelén könnyedén gázolt át (Kyle Kingsbury, Cyrille Diabate és Ryan Jimmo ellen is TKO győzelem lett a vége). Manuwa eredetileg attól félt, hogy Gustafsson majd nem vállalja el a meccset, és egyéb okokra hivatkozik, de végül nem így lett, amiről nyilatkozott is:

„Én kértem ezt a meccset, és azt hittem, Alex majd meghátrál, de ő igazi profi módjára viselkedett, és elfogadta a kihívást. Gustafsson ismeri a rekordomat, és tudja, milyen kiszámíthatatlan lehet 1-1 mérkőzés. Idén már Anderson, Jones és GSP is megmutatta a sebezhetőségét. Alex hatalmas feladat lesz a számomra, de erről álmodom már hosszú idő óta. Készen állok, hogy megragadjam a lehetőséget, és feljebb másszak a félnehézsúlyú ranglistán, hogy elérjem a célomat, ami nem más, mint az, hogy UFC bajnok legyek.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1005689936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tombadillo 2013.12.17. 08:19:37

nagyon tetszik. észrevettétek, hogy ha állóharcban leüt valakit, ad a bírónak egy kis időt, hogy leállítsa, mielőtt rámenne?
süti beállítások módosítása