TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

KSW 25: Khalidov vs Sakurai 2 eredmények

2013.12.09. 12:29 td_adamrepa

KSW25.PNG

A KSW 25 gála rendben lezajlott a hétvégén. Mamed Khalidov zsinórban a nyolcadik győzelmét aratta, amikor is Ryuta Sakurai-t subolta az első menetben. A földre-viteltől eltekintve Khalidov az egész meccset biztosan uralta. A büntető ütéseket megunva döntött végül is Sakurai úgy, hogy a földre viszi ellenfelét - vesztére. A pozíciót kihasználva Khalidov bebiztosította a háromszöget és Sakurai kénytelen volt kopogni. Ezzel Khalidov pontot tett a 2011-es ügyük végére, mivel első küzdelmük többségi pontozás alapján döntetlennel végződött.

Láthattunk még egy szép subot a lengyel cirkálósúlyú Rafael Moks-tól, aki az első menetben kopogtatta ellenfelét, Luiz Cado Simon-t egy nagyon szép guillotine-val. Először a lábat támadta egy sikeres földre-vitel után, de végül is a guillotine volt az, ami sikerült.

Moks egyébként kicsit kezd hasonlítani a UFC üdvöskéjére, Ronda Rousey-ra - Rouseynak körülbelül tíz első menetes karfeszítéses győzelme van, Moksnak pedig ez volt a harmadik guillotineja. Tud ő mást is - ez tisztán látszott abból, ahogy a lábat támadta - de minek változtatni azon, ami működik?

A németországból érkezett Abu Azaiter egy jobbossal küldte le ellenfelét, Kryzstof Kulak-ot, majd egy lélegzetvételnyi időt sem hagyva folytatta további ütésekkel a földön, amíg a bíró közbe nem lépett. Ezzel Azaiter zsinórban már a harmadik TKO győzelmét könyvelheti el.

Az egykori Strikeforce és Bellator félnehézsúlyú Virgil Zwicker korán véget vetett Mike Hayes estéjének. Egy hatalmas jobbos földre küldte Hayes-t, majd még pár ütés és a bíró közbelépett. Zwicker karrierjének kilencedik ilyen győzelme volt, ezzel KO/TKO mérlege még tovább javult, 75%-ra.

A nemrégiben még a UFC-ben látható Oli Thompson magabiztosan uralta ellenfelét, Kamil Walus-t, többször földrevitte, kemény ground-and-pound-ot mutatott, majd a második menetben véget vetett ellenfele 4 meccs óta tartó veretlenségének.

Piotr Strus nem esett pánikba a névtől - pontozással legyőzte az Amerikából érkező Matt Horwich-ot. Az egyik bíró ugyan döntetlennek látta a meccset, de a másik kettőt sikerült meggyőzni, annak ellenére, hogy a harmadikban levontak tőle egy pontot, mivel a kötelekbe kapaszkodott. Ez volt 2011 óta Horwich első veresége a KSW-nél.

Összességében a rajongók egy akciódús, izgalmas gálát láthattak. A hét meccsből kettő subbal végződött, három TKO-val, kettő pedig pontozással. A KSW pedig már melegít is a következő, 26-os tornára.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr485682729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása