TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Légy igazi harcos, segíts!

2013.11.24. 17:21 td_soleado

Az Ünnepek közeledtével rengeteg jótékonysági akció kezdődik meg, és a különböző gyűjtések során valamennyivel mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy másoknak is –akár csak pár percre is- örömteli tegyük például a Karácsonyt.

156323_168347936538680_213757_n.jpg

Egy ilyen lehetőséget szeretnék én is ajánlani, melyben a HEGYEM mozgalom növendékeinek segíthetünk. Az Mozgalom kis pártfogoltjai épp úgy keményen edzenek, versenyeznek –szép sikereket elérve- hétről hétre, mint akár Te is, csak annyi különbséggel, hogy nekik a két edzés közti kiadós táplálkozás sokszor nem adatik meg, megfelelő háttér hiányában, és ebben segít nekik a HEGYEM Mozgalom, és segíthetsz akár Te is.

A mozgalom egyik régióvezetőjét, Annusné Mónikát kértem meg, hogy mutassa be, hogy miről is szól az Ő munkájuk:

 „A HEGYEM  - Harcművészek az egészséges gyerekekért mozgalom – 3 éve alakult. 2 Kyokushin nagymester alapította. Az egyik alapító, dr Gubacsi Attila, hallott egy felmérést, miszerint a hazánkban élő gyerekek 60 %-a nem kapja meg a megfelelő minőségű, és mennyiségű táplálékot. Amennyiben ezt 6-12 éves kor között nem tudják a gyerekek magukhoz venni, nem tudnak, sem mentálisan sem fizikálisan olyan ütemben fejlődni, ahogy szükségük lenne és ez a folyamat utána sajnos visszafordíthatatlan. Eme hírek hallatán gondolta, hogy van egy nagy létszámú harcművész társadalom, akiket össze kellene fogni és segíteni együtt ezeken a gyerekeken. Megalapította a HEGYEM-et és elindultunk. Nem volt nehéz feladatunk, hogy rászoruló sportoló vagy sportolni vágyó gyerekeket találjunk. Mára már több száz gyermekünk van. A HEGYEM is és a működése is nagyon családias. Személyesen járunk a gyerekekhez havonta egy –egy élelmiszercsomaggal, ami csupa egészséges finomságot tartalmaz – hús, rizs, tej, sajt, joghurt, olaj, vaj, zöldség, gyümölcs. Eljárunk e meccseikre, látogatjuk az edzéseiket. Táborokat tervezünk, télapózunk, karácsonyozunk velük.„

Ahhoz, hogy Te is segíts, nem kell több, csak hívnod a 13600-as adományvonalat, és azon belül a 77-es melléket ütöd be, és máris 250 forinttal segítettél.


hegyem_banner_560.jpg

A legkönnyebb módja, hogy a kezed nyújthasd egy másik Harcosnak.

 „A gyermek rácsodálkozik minden pillanatra, tervek vagy elvárások nélkül. Ez a helyes módja a harcnak… helyes módja az életnek” – Dan Millman

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr815653826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása