TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buki négyes tornán lehet a Cage Warriors bajnoka

2013.09.04. 21:44 td_axl

Mielőtt Connor McGregor lelépett az UFC-hez, egész rendesen kitakarította a könnyűsúlyt a Cage Warriors szervezetnél. Olyannyira, hogy a bajnok távozását követően még mindig üresen áll a trón, senki nem ült fel rá, igaz, meccset sem írtak ki e célból. Egészen eddig. 

buki.jpg

A CWFC ugyanis tegnap bejelentette, hogy a jövő hónapban egy négyes tornát ír ki az övért, melyet egy este alatt hoznak majd le a srácok. Az elődöntő 2x5 perces lesz (extra menet jöhet döntetlen esetén), a döntő pedig 5x5 perces lesz. Szóval legrosszabb esetben 8 menetet nyom majd a végső páros. Az indulók névsora pedig örömteli számunkra, hiszen Buchinger Iván is megtalálható közöttük.

Buki a McGregor elleni vereséget követően kapaszkodik vissza, két győzelmet számlál idén eddig. A tornán ráadásul indul tavaszi ellenfele, Jason Ball is, akit aránylag könnyedén vert a bősi harcos. A további harcosok: Mick Sinclair és Stevie Ray, vagyis szerintem abszolút hozható este áll Buki előtt, sérülésmentes felkészülést kívánok neked tesó!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr435495645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása