TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ismét egyedül maradt a K-1

2013.04.18. 21:02 td_axl

2010 óta a rajongók azt várják, hogy mikor rendezi sorait az egykor egyeduralkodónak számító kick-box szervezet, Alistair Overeem megkoronázást követően ugyanis a K-1 megszűnt hangsúlyos tényezőként szerepelni ezen a piacon. Ez egy hosszas folyamat eredménye volt, mely az inkompetens és spekuláns szervezetmenedzselés révén elriasztotta a befektetőket és üzleti partnereket.

k1logo1.jpg

Mert hát a Glory és It's Showtime is segített volna, volt Spike Tv szerződés az USA-ban, de a legnagyobb baj az volt, hogy semmit sem tartottak be abból a japánok, amit ígértek. A Glory saját birodalmat kezdett építeni, maradt a román Superkombat, mely azonban tegnap bejelentette, ők sem kívánnak tovább együttműködni a K-1-el. Pedig a márciusi zágrábi döntőre sok harcost a Superkombat szállított, a K-1 regionális próbabunyókkal próbált csak ismeretlen, feltörekvő bunyósokat felfedezni, akik persze minimális anyagi juttatás reményében töltötték volna fel a rendezvényeket. Mi történik ezután a K-1 branddel? A piac bizalma elfogyott és elkezdte építeni a K-1 utáni világot.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr185233882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása