TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tyrone Spong júniusban MMA küzdelemben tér vissza

2013.04.16. 20:20 td_axl

tyrone.png

Tyrone Spong tartja a szavát, a Glory gálák mellett folytatja frissen indult MMA pályafutását is. Ray Sefo szervezeténél, a WSOF égisze alatt júniusban tér vissza ismét félnehézsúlyban, ellenfele pedig Angel DeAnda lesz. DeAnda mérlege impozáns, 11-2 szebben fest, mint Tyrone előző ellenfelének mutatói, de azért meg kell hagyni, hogy DeAnda relatív ismeretlenek ellen gyűjtötte kiütéseit. Szintén ezen a gálán mutatkozik majd be a WSOF-nál Jon Fitch, akit nemrégiben raktak ki az UFC-től kevésbé eladható stílusa miatt.

Spong novemberben mutatkozott be MMA szabályrendszerben, sokak szerint igencsak tartotta magát a WSOF a 'végy egy áldozati bárányt...' című bekezdéshez az avató ellenfélválasztás kapcsán. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr855230199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása