TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Út az oktagonig: Bendo és Melendez a címért

2013.04.15. 21:31 td_axl


melendez.jpg

Hétvégén jön ismét a FOX-ra az UFC, igyekeznek is komolyabb cardot futtatni. Ben Henderson tavaly az év bunyósa volt, Gilbert Melendez személyében pedig méltó ellenfelet szállít neki az UFC, hogy ezen az úton maradhasson és könnyűsúlyú címét komolyabb név ellen védhesse. Melendez ugyanis a Strikeforce azonos súlycsoportjának uralkodója volt, sérülésekre hivatkozva bajnoktársaival oldalvonalra sakkozta ki a Strikeforce-t, hogy most az UFC címért mehessen. Hatalmas csata lesz, ezt borítékolnám.

Aztán Daniel Cormier odázza még a félnehézsúlyba fogyasztást, szívesen bevárta Frank Mirt, akivel korábban lett volna találkája a Strikeforce-nál, de Mir állítólag megsérült. Sokak szerint Cormier túl sok lesz neki, ezt kerülte volna Mir egy sérüléssel, most azonban találkoznak hétvégén. És persze itt van Lil' Stockton Nate Diaz, aki az elveszített címmérkőzést követően a szintén Strikeforce-tól érkező Josh Thomsont fogadja, veretős bunyónak ígérkezik ez a küzdelem is. 

Az alábbi kisfilmben a gála főszereplői mutatkoznak be.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr45228575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása