TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Michael Bisping gőzerővel készül

2013.04.10. 17:44 td_adamrepa

michael_bisping.jpg

Az UFC 159 kevesebb, mint három héten belül itt van. Michael Bisping már most készen áll az április 27-én esedékes összecsapásukra Alan Belcherrel, aki nem keveset beszélt arról, mennyire nem kedveli Bispinget, milyen gyengén üt és hasonlók.

Bisping az utóbbi időben mondhatni komolyabban megnyílt a médai felé - Twitterét amúgy is elég aktívan használta, de most már egy ideje az edzéseiről, edzőtáboráról is vlogot vezet. A UFC 159-re készülését bemutató vlog harmadik részét tekinthetitek meg alább, melyen némi bokszolgatást láthattok Jason Parillo edző segédkezésével.

Bisping elmondja, hogy különösebb baja nem volt Belcherrel, normális fazonnak tűnt, de ezek után nem nagyon van oda érte, hiszen nagyon sokat fikázta őt mindenfelé. Nagyon jó kondiban van, de még javítani akar rajta, remek formában érzi magát és úgy érzi nem jön el elég hamar 27-e.

Parillo megjegyzi Bispinggel kapcsolatban, hogy a súlykategóriájához képest sokkal gyorsabb. Főleg ritmuson, lábmunkán és hasonlókon dolgoznak a videón. Érzése szerint Bisping ütőereje sem kapja meg a neki kijáró tiszteletet. Bisping a videó végén elmondja, kezeit, techikáját jobbnak érzi, úgy gondolja fejlődött ezen a téren is és azt üzeni mindenkinek, aki azt hiszi, hogy nincs ütőereje, annak meglepetést fog okozni.

Bisping eddigi vereségei után általában erősebben, jobban tért vissza, ami arra utal, tanult hibáiból és fejlődni tudott. A sokak által várva várt, sokak által kritizált Jones vs Sonnen meccs mellett érdekes és ígéretes bunyónak tűnik a Bisping vs Belcher párosítás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr725215262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása