TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szeminárium: Fedor edzője Pécsre jön

2013.03.18. 22:04 td_axl

Remy van der Hoort (BJJ oktató) alapította pécsi sportegyesület célja, hogy egy erős BJJ/MMA csapat épüljön fel a városban. Remy gondolatai:

Postcard Max (1).jpg

Annak érdekében, hogy felgyorsítsam a fejlődés lehetőségének folyamatát csapatomnál, szeretném megadni tanítványaimnak és más magyar harcművészeknek a lehetőséget, hogy híres holland edzőktől és versenyzőktől tanulhassanak. Az első holland edző, aki eljön hozzánk szemináriumot tartani, Maxim Leijdekker lesz. Maxim a híres Rickson Gracie fekete öves tanítványa, valamint Fedor Emelianenko (és csapata) földharcedzője. 
Készítettem egy plakátot a rendezvényről, és remélem hogy segítenek eljuttatni ezt minél több emberhez, így a jövőben más neves edzőket és versenyzőket is meghívhatok ide, és így az egész magyar MMA közösség fejlődhet.
 

Fedor és Maxim

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr295144242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása