TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem hogy el nem adták a UFC-t, soha nem is fogják eladni, mondja egy forrás

2016.06.23. 17:12 td_interim

gdjawa.jpg

Akkor most mi van? 

tdmg_banner.png

Ahhoz képest, hogy kedden belső forrásokra hivatkozva megírták: eladták a UFC-t, most belső forrásokra hivatkozva azt írták meg: nem adták el a UFC-t, és lehet, hogy soha nem is fogják. A tököm kivan a belső forrásokkal.

A UFC eladásáról pletykálnak már egy ideje, de a történet akkor vett éles kanyart, amikor pár napja a FloCombat jelentette, hogy a világ vezető MMA-szervezete hétfő délelőtt óta már nem a Zuffa, hanem a WME-IMG-Dalian Wanda Group-The Kraft Group-Tencent Holdings csoport tulajdonában van, akik 4.2 milliárd dollárt perkáltak érte. Egy forrás szerint a felek még vasárnap állapodtak meg az adásvételről Hollywoodban, és a találkozón a UFC vezetőségével a WME-CEO Ari Emanuel is tárgyalt.

A TMZ bulvárbirodalom viszont most azt állítja, hogy ez lehetetlen: vasárnap Emanuel épp repülőn ült, egy külföldi útjáról tért vissza, a UFC részéről pedig mind Lorenzo és Frank Fertitta, mind Dana White Las Vegasban töltötte az egész napot.

A TMZ azt is írja, hogy bár valóban tárgyalnak a UFC eladásáról, az üzlet még közel sincs a véglegeshez, sőt, még az sem eldöntött, hogy a promóció 100%-át adnák-e el vagy csak bizonyos részét. És egy további forrásra hivatkozva meg azt írják, hogy lehet, soha nem is adják el a szervezetet.

Amikor a FloCombat jelentése kijött, a UFC azonnal tagadott, köremailt küldött ki az alkalmazottainak azzal, hogy nincs itt semmi, de nicsak, jön a UFC 200! Aztán jogi lépésekkel kezdte fenyegetni az ügyben szaglászó újságírókat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr728835222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása