TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor: Félretettük az érzelmeket, gyönyörű dolgokat csinálunk együtt

2016.05.20. 11:28 td_interim

01_theheadline1_2293397a.jpg

Egy friss interjúban arról beszél a bunyós, hogy elsimították a nézeteltéréseket a UFC vezetőségével.

tdmg_banner.png

Conor McGregor, Lorenzo Fertitta UFC-CEO és Dana White UFC-elnök szerda este együtt vacsorázott, és az ír szerint sikerült elsimítani a nézeteltéréseket. A világ első számú MMA-szervezetének legnagyobb sztárja és a promóció vezetői a Los Angeles-i Montage Beverly Hills luxushotelben találkoztak. A TMZ-sereg bulvárkatonái lesben álltak, és felvételt készítettek a megbeszélést elhagyó Whiteról és McGregorról. 

Csütörtök este aztán McGregor interjút is adott az ESPN-nek az előző napi találkozó eredményeiről. A részletekbe persze nem ment bele, de azt mondta, jóra fordultak a dolgok.

 

Remek párbeszéd zajlott, mint mindig. A kapcsolatunk jó. Történt, ami történt. Megesik az ilyesmi. Ez a bunyóbiznisz. Néha beleférkőznek az érzelmek. De fontos felismerni, hogy az érzelmeknek semmi keresnivalójuk az üzletben. Lényegében erről szólt a tegnap este. Félretettük. Érzelmeknek ebben nincs helye. Gyönyörű dolgokat csinálunk együtt. Szóval folytassuk. Javítsuk meg és folytassuk.

McGregor és a UFC között néhány hete romlott meg a viszony, amikor a bunyós visszautasította a közelgő UFC 200 egy promóciós fellépését. Eredetileg az íré lett volna a gála főmeccse, melyen az őt korábban legyőző Nate Diaznak vágott volna vissza, de nem akarta egy reklámforgatás és egy sajtótájékoztató miatt megszakítani izlandi edzőtáborát. Az engedetlenség miatt White-ék végül kivették McGregort a rendezvényről.

Az ESPN riportere az interjúban megkérdezte, hogy ha McGregor és a UFC-vezetőség kapcsolatát lefordítanánk egy egész focipályás sprintre, akkor jelenleg hol tartanának. Conor azt válaszolta, hogy „pont a közepén, egy jó helyen.”

Végül a riporter metaforák nélkül is rákérdezett, hogy javultak-e köztük a dolgok.

Igen, természetesen.

Szólt a válasz. Most már csak be kellene jelenteni az ír következő meccsét, és minden mehetne tovább a rendes kerékvágásban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr208734154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása