TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Sajtóhír: 50 millió dollárral csábítaná a ringbe Mayweather McGregort

2016.05.20. 13:56 td_interim

oshark_mcgregor_mayweather.jpg

Szilveszterkor lenne a meccs.

  

tdmg_banner.png

Ez elvileg nem mezei pletyka, hanem belsős forrásokra hivatkozó sajtóértesülés, viszont a TMZ bulvárbirodalom hozta le, úgyhogy csak óvatosan forgassuk a szánkban, minden esetre: Floyd Mayweather Jr. állítólag megtette az első ajánlatot Conor McGregornak. A volt bokszoló 50 millió dollárt kínál az MMA-snak a visszatérő ökölvívómeccséért, melyet Szilveszterkor tartanának, Las Vegasban.

A TMZ szerint Mayweather egyelőre csak az írt kereste meg, a UFC-elnök Dana Whitetot még nem. Pedig ő lenne az, akit a leginkább meg kellene győzni, mert McGregort kizárólagos szerződés köti a UFC-hez. White nemrég külön ki is emelte, hogy ha Floyd szeretne összeütni Conorral, akkor először őt – mármint Danát – hívja.

Az értesülés arról nem szól, hogy az 50 millió McGregor fix meccspénze lenne, amihez még jönne a pay-per-view részesedés és egyéb bónuszok, vagy már a teljes összeg.

Amikor néhány hete elkezdtek pletykálni a lehetséges Mayweather-McGregor bokszmeccsről, az amerikai először azt mondta, a pletykákat ő indította el, de kicsit később már azt nyilatkozta, mindez mégsem csupán pletyka, sőt, „abszolút összejöhet” a mérkőzés. Legutóbb arról beszélt, már a lehetséges időpontokat és helyszíneket vizsgálják az összecsapásra.

Mindeközben McGregor kibékült a UFC vezetőségével.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288734428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása