TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Érkezik a WFL a Harcosok Klubja 22 programjában

2016.05.06. 10:17 td_axl

wfl.jpg

Május 7-én, azaz most hétvégén rendezik a Harcosok Klubja 22. állomását a PRLMNT-ben, a Warrior Fighting League (WFL) pedig ekkor kibontja szárnyait.

A Harcosok Klubja sorozat rendületlenül építi és hozza rendezvényeit, ezzel egyszersmind lehetőséget adva a magyar kick-box/muay thai küzdősportolók számára az aktív és minőségi megmérettetésekre. A szombati HK fight card különösen erősre sikeredett, a főmérkőzésre magyar viszonylatban egy igazán érdekes és várhatóan izgalmas meccset sikerült összehozni, Spéth Norbert ugyanis Görbics Gábor ellen lép majd szorítóba Muaythai szupermeccs keretén belül.

hk22.jpg

Fábián Kristóf, ahogy azt korábban jelezte is nálunk, a Fight Night Hungary 4 után tér vissza a HK 22 programjában, a Bakacs Dezső elleni küzdelme számomra a fight card egyik legvárósabb meccse. A HK 22 azonban ezen meccsek mellett otthont ad a Warrior Fighting League: Felemelkedés fantázianevet viselő, két kevert szabályrendszerű párosítást felvonultató promóció bemutatónak is, melyet Kovács Attila hoz majd tető alá az est folyamán. Attila WFL-t bemutató sorai jönnek:

Mindig izgalmas, ha valami új dolog születik, ha valami új dolgot teremthet az ember!

Szeretnék bemutatkozni: Kovács Attila vagyok, a Warrior Fighting League (továbbiakban WFL) promótere. Korábban MMA rendezvényekkel foglalkoztam, mint a Totalfight vagy az MMA Liga, azonban 2016-ra eljött az ideje, hogy megteremtsem a saját, teljesen egyedülálló promóciómat, a WFL-t. A WFL szabályait leginkább úgy jellemezném, mint az álló Vale Tudo. A 10 unciás kesztyűkben rendezett mérkőzéseken ugyanis lehetőség van a kis ívű dobásokra, valamint az álló fojtásokra. A földharcot teljes mértékben kivettük a szabályok közül, így a közönség egy folyamatos, dinamikus küzdelmet láthat majd!

wfl4.jpg

A WFL: Felemelkedés nem egy saját gála, inkább csak bemutató. Ízelítő abból, amit a jövőben nyújtani fog a WFL. Két nagyon ütés párosítással indítunk. Obrankovics Zsolt és Józsa Sándor egy középsúlyú mérkőzésen méri össze az erejét. A két elszánt fiatal harcos küzdelme olyan harcot ígér, ami után az ínyencek is megnyalják mind a 10 ujjukat! A mérkőzés egy 3x3 perces superfigt keretein belül zajlik majd. Bácskai Dávid és Hegyi Richárd küzdelme pedig egy súlycsoporttal lejjebb, azaz a nagyváltósúlyban került megrendezésre. A mérkőzés pikantériája, hogy a két versenyző nyerő szériájára való tekintettel, terítéken lesz a szervezet nagyváltósúlyú bajnoki címe is!

A küzdelmeket a Harcosok Klubja 22 gáláján tekinthetik meg az érdeklődők, mely 18:00-kor indul a Teréz Körút 62-es szám alatt található Prlmnt disco-ban!

Harcosok Klubja 22 fight card

Görbics Gábor vs. Spéth Norbert Muaythai Superfight
Fábián Kristóf vs. Bakacs Dezső Muaythai Superfight
Bácskai Dávid vs. Hegyi Richárd WFL Címmérkőzés
Józsa Sándor vs Obrankovics Zsolt WFL Superfight
Góman Renátó vs. Ritter Pál Muaythai Superfight
Szakolczai Martin vs. Tresó Roland Muaythai B.kat. Superfight
Nnadi Kristóf vs. Benkovics András Thaibox Superfight

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898689754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása