TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Fábián Kristóf: Ilyen betonfejű ellenfelem még nem volt

2016.04.06. 16:10 td_interim

fabian-kristof.jpg

A fiatal thai bokszolót hétvégi, Fight Night Hungary 4-es győzelméről kérdeztük.

 tdmg_banner.png

Fábián Kristóf fölényes, egyhangú pontozásos győzelmet aratott a Fight Night Hungary 4-en. Az eredeti ellenfele lesérült, helyette az egy kategóriával feljebb, 77 kilóban versenyző szlovén Petar Sarac ugrott be, és bár a súlyhátrány érezhető volt, Fábián mégis több padlóztatással, erőszakos klincsmunkával, kemény térdesekkel és milliónyi könyökössel kényszerítette rá az akaratát a vendég sportolóra. Megkértük Kristófot, hogy értékelje az elmúlt néhány napot.

Szia Kristóf! Hogy érzed magad pár nappal a Fight Night Hungary 4 után?

Üdvözlök minden kedves olvasót! Jól érzem magam, örülök a győzelemnek. A héten a regenerálódásé a főszerep, van egy-két sérülésem, amit pihentetni kell.

Domináns, pontozásos győzelmet arattál Petar Sarac ellen. Hogy emlékezel vissza a küzdelemre?

Először is szeretném megköszönni az ellenfelemnek, hogy bevállalta a küzdelmet, ugyanis pár nappal a meccs előtt derült ki, hogy az előző szlovén bunyós lesérült, így ugrott be a helyére Petar Sarac.

71 kg-ra készültem, már csak másfél kiló választott el a súlyhatártól, amikor jött az infó, hogy új ellenfelem lesz, de egy kicsit nehezebb, így 77 kg-ban volt a mérkőzés. Éreztem is az ütésein, hogy volt benne kakaó.

Pörgetted a harmadik menetet, szeretted volna az idő előtti befejezést?

Igen, 3-szor számoltak az ellenfelemre, mindháromszor testtérdtől ment le, de fejre nem tudtam megszámoltatni, hiába kapott nagy hátsókezes ütéseket, és kb. 2-3-szor tisztán fejbe is térdeltem, mégis állva maradt. Ettől egy kicsit már görcsösen le akartam vinni :)) Volt már jó pár kemény ellenfelem, de ilyen beton feje még nem volt senkinek.

Visszatérő harcosként hogy tetszett a Fight Night Hungary rendezvénye?

Úgy gondolom, hogy Magyarországon egyedülálló színvonalat képvisel ez a rendezvénysorozat.

Hogyan tovább? Irány az EMI európai döntő, vagy esetleg ezen kívül van olyan küzdelem, amit örömmel megvívnál?

Úgy néz ki, hogy jövőhónapban a Harcosok Klubja rendezvényén ismét ringbe lépek, tehát jövő héten már vissza is állok 100%-al az edzésre!

Mit üzensz végezetül az olvasóknak?

Itt a jó idő, úgyhogy lehet felhozni a kondit egy kis futással! :))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238573966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása