TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo: McGregor ökle szappanból van, Edgar nem érdemel címmeccset

2016.03.08. 10:58 td_interim

mcgregor602212670373.jpg

Fail.

varsity_blog.gif 

Jose Aldo szénné égette magát vasárnap reggel, és szénné égette magát vasárnap este is.

A UFC volt pehelysúlyú bajnoka röviddel Conor McGregor UFC 196-os veresége után Instagramon kárörvendett és puncizta le az írt, aki tavaly 13 másodperc alatt kiütötte, majd most 170 fonton megvívott Nate Diazzal. Az instás akciót követően aznap este egy hazai showműsor vendége volt a brazil, ahol a backstage-ben a Combate riporterével beszélt. Azzal viccelődött, hogy UFC helyett pornót nézett, majd elmondta, hogy rögtön a gála után valóban megnézte a meccset. Ahogy a social médiában, úgy személyesen sem nagyon válogatta meg a szavait McGregort illetően.

Ember, éjjel Sexy Hotot nézek. Tudtam, hogy ez lesz, csak vártam arra, hogy megtörténjen. Amikor megtudtam az eredményt, nem tököltem, egyből kiraktam valamit az Instagramra. Tudtam, hogy ez fog történni. Nemrég mondtam, hogy év végére nem hogy öve, semmije sem lesz.

 

Elege lett, nem bírta tovább, el akart futni. Ő egy punci. Elbukott és kapitulált. Pofon vágták. Olyan volt, mint egy gyerek, akit felpofoznak.

Mindezek után Aldo kigúnyolta az ütőerejét annak az embernek, aki egy ütéssel KO-zta.

Egyes bunyósok nagyot ütnek, mások nem. Az ő öklei valójában szappanból vannak. Persze mindenkit kifektethetsz, ha az állán ütöd meg. Még ha csak egy gyerek is üt állon, attól is kifekszik bárki. Szappanöklű. Üt, és soha senki nem érzi meg.

A 13 másodperces vereségét elviccelte azzal, hogy odatettek neki egy gördeszkát, hogy elcsússzon: ezzel valószínűleg Mauricio Rua és Ovince St. Preux vicces videójára utalt. 

McGregor vereségével újult erővel kezdett kampányolni a 145 fontos címmeccsért Frankie Edgar – neki megint csak a social médiában üzent Aldo.

Frankie "The Answer" Edgar, hallottam, hogy kérted a címmeccset. Tisztellek mint harcost, de nézzük a tényeket: mielőtt lejöttél volna a 145 fontos súlycsoportba, kétszer kikaptál Benson Hendersontól, és egyből címmeccset kaptál ellenem, anélkül, hogy egyszer is bunyóztál volna pehelysúlyban. Nagy meccset vívtunk, de mindenki ismeri az eredményét. Nem tolakodhatsz most előre, várnod kell, mert még nincs jogod arra, hogy címmeccseket kérj. Conor McGregor: ahelyett, hogy felrohannál egy másik súlycsoportba, és faszságokat beszélnél rólam, hasznosan is tölthetnéd az idődet, és elmehetnél egy igazi edzőterembe, hogy igazi jiu-jitsut tanulj. Készen állok majd rád a UFC 200-ra, hogy senkiben se hagyjunk kétségeket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr408453818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása