TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregornak 2016 végére egyetlen öve sem lesz

2016.02.19. 16:53 td_interim

001_jose_aldo_and_conor_mcgregor_0_0.jpg

Mondja Jose Aldo.

8_corners_banner_blog.gif 

Conor McGregor épp azon mesterkedik, hogy UFC-történelmet írjon, és a szervezetben elsőként egyszerre birtokoljon két bajnoki övet. Az ír március ötödikén, a UFC 196 főmeccsén ostromolja meg Rafael dos Anjos könnyűsúlyú trónját – az ember, akitől még tavaly decemberben elvette a pehelysúlyú övet, nem sok sikert jósol neki. Sőt, Jose Aldo szerint Conor hamarosan a 145 fontos címnek is búcsút mondhat.

A brazil ex-bajnok a héten Rio de Janeiróban beszélt az újságírókkal, akik megkérdezték tőle, mennyi esélyt ad McGregornak a 155 fontos címmeccsen – és akkor már arról is kifaggatták, hogy látja egy potenciális, 170 fontos bajnoki viadal kimenetelét.

Nehéz kérdés. De azt mondom: nem hiszem, hogy akármilyen bajnoki öve is maradna az év végére. És mindenki el fogja felejteni őt. Van ez az álma, ez a célja, de biztosíthatlak afelől, hogy év végére egy öve se marad.

 

A bunyó az bunyó, tisztelned kell a másik oldalt. De úgy látom, Rafaelnél marad a könnyűsúlyú öv, a pehelysúlyú meg visszakerül hozzám. Ez tény.

 

Győzelmet várok dos Anjostól. Hazafi vagyok, és mindig a braziloknak fogok drukkolni, bármi történjen is. Neki fogok drukkolni. Sok szerencsét kívánok neki, remélem, nyer.

Aldo, annak ellenére, hogy néhány hete még gyökeresen mást mondott Dana White UFC-elnök, most úgy tűnik, azonnali visszavágót kap McGregor ellen a pehelysúlyú övért. Az viszont kérdéses, hogy erre mikor kerülhet sor, hiszen ha Conornak most sikerül begyűjtenie a 155 fontos címet, akkor nagy valószínűséggel egyből rástartol Robbie Lawler váltósúlyú övére is, várhatóan a UFC 200-on.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688404404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása