TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Újra begyújtotta a rakétákat Borics Ádám

2016.02.16. 17:57 td_interim

 12442865_1138286996182027_1041150785_n.jpg

A Totaldamage/TDMG arc Kölyök ismét bunyóval terhelt látogatást tett Buchinger Ivánnál.

varsity_blog.gif 

Borics Ádám megint kiruccant a szlovákiai Bősre, hogy pofonokat kapjon – és egyre inkább adjon is. Az HFC pehelysúlyú bajnoka ezúttal is egy másik bajnoknál, az M-1 Global 145 fontos királyánál szállt meg – Buchinger Iván továbbra is önzetlenül segíti a fiatal tehetség fejlődését.

Ezeknek a látogatásoknak, bár nem olyan gyakoriak, mint Ádám szeretné, meg is van az eredménye, mert Buki szerint valóban érezhető az előrelépés Borics bunyójában mind keménység, mind technika terén. A Kölyök Facebook-posztban foglalta össze az újabb szlovákiai élményeket. 

Remek 4 napon vagyok túl, szerencsésnek mondhatom magam hogy ismét Buchinger Ivánnal, az M-1Globál világbajnokával...

Posted by Adam "The Kid" Borics on Tuesday, February 16, 2016

Borics most volt kint harmadszor Bősön. A Kölyköt közvetlenül az eggyel ezelőtti kiruccanás után kaptuk el egy hosszabb interjúra, abból született a Presztízs Sport-cikk, a legelső vendégeskedésről pedig tavaly nyáron több szöveget is írtunk.

Facebook posztja végén Ádi belengette következő meccsét – a márciusra tervezett újabb FFC-jelenés részleteinek hamarosan külön posztot szentelünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr518396310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása