TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|CAMP: Borics Ádámot keményen püfölik, de élvezi

2015.06.30. 12:02 td_interim

borics_td_camp.jpg 

Ezerrel dübörög Borics Ádám bősi edzőtábora. A fiatal tehetség helyzetjelentését a második napról – egy kőkemény sparringvideó társaságában – a kattintás után találjátok.

 

Sziasztok!

 

Ma volt a TD|CAMP második napja. Kettőt edzettünk. Reggel Ivánnal egy kis erőnléti és egy kicsi erősítő edzést csináltunk. Ezután Buki vendégül látott egész nap, amit ezúton is köszönök neki nagyon. Este jitsu edzésünk volt, ahol pozíciókat és falmunkákat gyakoroltunk. Összességében egy remek napom volt ma is, kellőképpen el is fáradtam. Remekül érzem magam itt, várom a holnapot! :)

10404449_914105698648808_1542157744480713448_n.jpg

Az a holnap pedig már ma van – reméljük, most is kemény és eredményes edzések várják Ádámot. Akivel egyébként tényleg nem bánnak kesztyűs kézzel a bősi harcostársak – az első nap összefoglaló videóját láthatjátok alább:

TD|Camp x Borics x TDMGA TDMG szponzorált Borics 'The Kid' Ádám a #tdcamp első napján a mély vízben találta magát a bő...

Posted by TDMG on Sunday, June 28, 2015

A TD|camp folytatódik, a következő napokban is jövünk helyzetjelentéssel!

buki.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387585164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása