TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Káposzta kidőlt a WSOF-gáláról

2016.01.12. 19:35 td_interim

kaposzta_1_1_1.jpg 

A szervezet a támogatásáról biztosította Jani Istvánt.

varsity_blog.gif 

Jani István edzés közben térdsérülést szenvedett, így le kellett mondania WSOF-GC-s debütálását, tudtuk meg Nika Dávidtól. A bunyós értesítette a szervezetet, akik sajnálják, és támogatásukról biztosították Káposztát. Továbbra is számítanak Janira, amikor felépül, új gálát keresnek neki a bemutatkozásra.

Káposzta Evgeny Erokhinnal verekedett volna a szervezet második gáláján, Tokióban, február hetedikén. Ez lett volna a főmeccs, a WSOF-GC nehézsúlyú bajnoki címéért írták ki. Az előmeccset a Shooto/Pancrase/Bellator/UFC-veterán Akihiro Gono vívja – ismertsége miatt az ő arcával adják el a gálát, melynek épp néhány nappal ezelőtt került ki a netre egy igazán hangulatos plakátja. Így fest:

3ymidwq.jpg

Káposzta neve az alsó sorban olvasható – most viszont át fogják írni.

A másik plakát, Káposztával és Erokhinnal a középpontban:

160207wsof-poster.jpg

Sényei Lászlónak is lett volna meccse a szervezetnél: ő január másodikán bunyózott volna, Kínában. Ez azért nem valósult meg, mert végül az egész gálát törölték.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr188266382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása