TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cruz: Hiába cukrozod a szart, attól még büdös marad

2016.01.09. 16:56 td_interim

mma_cruz_sy_576.jpg

Értsd: szar = T.J. Dillashaw.

8_corners_banner_blog.gif 

A sérülései miatt hosszú évekig parkolópályán pihent ex-UFC harmatsúlyú bajnok Dominick Cruzról a későn érkezettek csak azt tudják, hogy nagyszerű elemző és ékesszóló kommentátor, arra még csak most kezdenek rádöbbenni, hogy harci üzemmódban kegyetlen trash talker. Ennek az első újkori bizonyítékát tavaly nyári interjújában adta a bunyós, amikor verbálisan lemészárolta a világot, aztán nemrég újra odalépett a gázpedálra, immár a jövő heti címmeccse promókörében, amikor egy szemtől-szemben videofelvételen teljesen hülyét csinált a regnáló bajnok T.J. Dillashawból. Itt T.J. annyira kiakadt, hogy végül belekáromkodott a felvételbe - a UFC néhány napja le is szedte a videót a YouTube-ról a csúnya beszéd miatt, de szerencsére azóta felkerült máshova:


Dominick Cruz Punks TJ Dillashaw by smackhisface1

A két táncoslábú a UFC Fight Night 81 főmeccsén, a bajnoki övért méri össze tánctudását. A gála konferenciahívása tegnap ment le, és itt újabb aranyköpést hintett el Dillashaw kárára a Dominator.

Hiába cukrozod a szart, attól még büdös marad. Ez T.J. Dillashaw. Ő még mindig egy Alpha Male-arc. Még mindig vannak onnan fickók, akikkel edz. Még mindig egy közülük. Még mindig izomagyú tökfej. Még most sem túl okos. És még mindig egy csomó olyan alaptechnikát használ, mint azok a fickók.

Itt Cruz Dillashaw Elevation Fight Team-be való átigazolását karikírozta ki, nem is olyan finoman lehülyézve a regnáló bajnokot. T.J.-nek ezúttal több lehetősége volt kibontakozni, mint a fönti videón:

Vicces, hogy Dominick azt mondja, azért nem szeretek beszólogatni, mert nem vagyok túl okos, miközben kettőnk közül nekem van diplomám. Csak hát az van, hogy harcművész vagyok és szeretek tiszteletet mutatni mások iránt. Belőlem nem lesz olyan srác, aki használja a Conor McGregor-effektet, és egy csomó szarságot összehord, hogy pénzt csináljon. Egy nap úgy akarok visszatekinteni a karrieremre, hogy azt lássam, jó döntéseket hoztam, és úgy adtam elő magam, ahogy szerettem volna, nem pedig úgy, mint egy barom.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy Dillashaw teljes ösztöndíjjal került be a felsőoktatásba kiváló birkózóeredményei miatt. Ez azt jelenti, hogy konkrét agymunkát alig kellett végeznie.

Cruz egyébként nem ment át full McGregorba, aki minden ellenfelét lekriplizi: ő tudja, hogy attól még, hogy Dillashaw kényelmetlenül érzi magát a mikrofon előtt, nem lesz rosszabb bunyós. És végül is nem zárta ki azt sem, hogy ellenfele fejlődőképes lehet, és egy nap felfogja, hogy a trash talktól senki sem lesz rosszabb ember, ellenben a promóció fontos eszköze:

T.J. még mindig nem jött rá erre, de talán egyszer majd rájön, és végre ő is elad pár jegyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr188255040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása