TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nate Diaz folyékony bazdmegolás közepette üzent McGregor-nak élő adásban

2015.12.20. 14:15 td_axl

nate_diaz.jpg

Nate Diaz visszatért, és ezt most már mindenki tudja. Spoiler!

army_banner_blog.gif

Nate Diaz élete egyik legjobb formáját hozta ma hajnalban, mikor a Diaz-műveket izzítva a Condit receptet semmibe vevő Michael Johnsont megoldotta a ketrecben. Rég láthattuk Nate tesót ennyire felkészülten és koncentráltan ketrecbe lépni, Dana White sem volt rest, hogy a meccs közben tweeteljen elégedettségében. Nate a győzelmét való kihirdetést követően Rogan mikrofonját egy bazdmeg-csokor közepette köpködte tele, kihívva Conor McGregort.

#UFCOrlandoNate Diaz puts on arguably best performance of his career, goes on expletive-filled tirade aimed at McGregor... Live on Big FOX.<<The MMA Bulletin>>

Posted by The MMA Bulletin on Saturday, December 19, 2015

Conor elmúlt két éves felemelkedése közepette a Diaz tesók az árnyvilágba szorulva a háttérben voltak, a Conor-i polgárpukkasztást valahol zsigeri konkurenciának élhetik meg, na meg állítólag Aldo nyári bordasérülésekor az UFC Nate-nek ígérte a beugró szerepét Conor ellen. Végül Mendes ment Conor ellen és keresett egy valag pénzt, ezt a csekket Nate azóta hiányolja és hát a FOX magas nézettséget kihasználva élő adásban tolta a 209-rulezt. Conor, mit lépsz erre? Könnyűsúlyban egy Nate elleni pénzes bunyó, vagy a Dos Anjos elleni hiper-veszélyes címmérkőzés? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228186286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása